Megane 2 FK yay ve 17" BSA

teşekkürler evet gercekten bekledıgımden daha guzel oldu oturaklı megane cok daha iyi :eyv

Hayırlı olsun güzel olmuş

Hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kullanın.

5 Kol jantlar iyi gidiyor Megane lara . Hoş olmuş 3.5 yayda bence tatminkar . 5 cm olsaydı görüntü güzel olmazdı .

teşekkürler görüntü şuanda cok guzel ama ben halen alışamadım yaylara bı tumsekte en ufak vıdanın bıle salladıgını hıssedıyorum nerede o leylek yaylı megane :D

teşekkürler görüntü şuanda cok guzel ama ben halen alışamadım yaylara bı tumsekte en ufak vıdanın bıle salladıgını hıssedıyorum nerede o leylek yaylı megane :D

Alışana kadar dikkatli kullan...:D

Alışana kadar dikkatli kullan...:D

evet cok dıkkat edıyorum bugun otopark cıkısında dık rampalıydı arkadada 2 kısı vardı cıkarken kı metal sesı otoparkda yankılandı o an ıcım gıttı ıste :halay

evet cok dıkkat edıyorum bugun otopark cıkısında dık rampalıydı arkadada 2 kısı vardı cıkarken kı metal sesı otoparkda yankılandı o an ıcım gıttı ıste :halay
Böyle devam edersen çok sanayi yolu yaparsın...:D

Böyle devam edersen çok sanayi yolu yaparsın...:D

evet onumuzdekı haftasonu plastık olan karter korumayı metal olanıyla degıstırecegız plastık guven vermıyor :servis

öncelikle hayırlı olsun.yayları çıkma mı aldınız.yada sıfırsa presmi yaptırdınız da bu şekilde dengeli düştü.

Geri