valeo altarnatör, gergi rulmanı, v kayışı 2005 model megane II de yolda kaldığımdan yetkili serviste değişti 1200 tl arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valeo altarnatör, gergi rulmanı, v kayışı 2005 model megane II de yolda kaldığımdan yetkili serviste değişti 1200 tl arkadaşlar.
gittim elektrikçiye (serviste bilgisayara bağlanınca arıza gözükmuyor) akü ve şarj dinomosunda sorun yok; bi arkadas konjektör veya diyot tablasın da çapak vardır dedi. tekrar gittim elektrikçiye sorun yok dedi beyinle alakalıdır belki dedi ama ne şarj dinomosunu söktü nede konjektöre vs. baktı. Yarın yada öbür gün tekrar götrcem bakalım arabayısorununuz iyi bir oto elektrikçi de çözülür, boşuna servise gidip uçuk paralar ödemeyin. konjektörde sorun var muhtemelen oda değişebiliyor zaten
Tahminen 100-150 TL gibi bir masrafınız olur.
Peki konjektör değişimi servis fiyatı nedir. (servis danışmanı demişsiniz ondan soruyorum. Edirne yetkili servisin fiyatları diğer yerlere göre biraz yüksekte.durup kapatıp tekrar aracı çalıştırınca sistem arızayı siler ama sisteme kaydeder ama tekrardan arıza olduğu için yanar ikaz o yüzden akü şarj ölçümü yaptırın bilgisayara bi bağlatın sıkıntı büyümeden..
Peki konjektör değişimi servis fiyatı nedir. (servis danışmanı demişsiniz ondan soruyorum. Edirne yetkili servisin fiyatları diğer yerlere göre biraz yüksekte.