megane 1 Pipercross Viper Induction Kit

aga plakayla filtre kabının arasında boşluk kalıyor sen oraya conta tarzı bişi uygulaman gerekicek
ama sonuç olarak ne yaparsan yap sızıntıyı kesemessin bu seferde ses vede performans alamassın...

orjinal filtrenin içini boşaltıp conta yaptıgımızda banada olur gibi geliyor bakalım bi araştıyım:)

aga plakayla filtre kabının arasında boşluk kalıyor sen oraya conta tarzı bişi uygulaman gerekicek
ama sonuç olarak ne yaparsan yap sızıntıyı kesemessin bu seferde ses vede performans alamassın...

Orjinal filtrenin içini kesip turuncu kısmını conta gibi kullanıcaksın:D sıkıntı yok:D

valla ben denedim arkadaşın arabasında ama sonuç alamadık.
ben boğazdan alcam ne olursa olsun...

valla ben denedim arkadaşın arabasında ama sonuç alamadık.
ben boğazdan alcam ne olursa olsun...

Boğazdan alıcan iyi hoşda rölanti valfi var bi sensör daha var orda onlar korkutuyor beni ileriye yönelik sıkıntı olabilir.

Boğazdan alıcan iyi hoşda rölanti valfi var bi sensör daha var orda onlar korkutuyor beni ileriye yönelik sıkıntı olabilir.

Nikelajcı dayın sensörlere yuva yapamaz diye mı tırsıyosun :D

kıt ıyı ama ses gercekten cıkmaz sessız bı fılıtrenınde keyfı cıkmaz ben pımastan yaptım suan sorunsuz ve ses cok ıyı

knka gp garaj da alayını yaparlar adam bızım arkadasa yaptı clio 16 16valf e aynısı zaten 1o numara oldu da kit deil sadece spor hava filitresi balamak için :D

Geri