megane 1 Pipercross Viper Induction Kit

ozaman krom yaptır yaptırcaksan dediğim gibi boğazdan çıkış al kaynaksız yapsın kim yapıcaksa
3-4 tane yaptıralım.

ovallere istediğiniz şekilde hortum yaptırabilirm :)

ozan abi hortum değilde düz bir plaka ortasınada yuvarlak 10-15 cm uzunlugunda bir boru kaynaklayabilirmiyiz olurmu yani?yukardaki resimde var ama tam gözükmüyor kırmızı dirsek borunun bittiği yer..

ozaman krom yaptır yaptırcaksan dediğim gibi boğazdan çıkış al kaynaksız yapsın kim yapıcaksa
3-4 tane yaptıralım.

sensörler falan var diyo ayberk onu nasıl çözücez peki?

3-4 tane yaptıralım.

Yok bro öyle teferrruata girip uraşmıycam çünkü orda sensör ve rölanti valfi falan var sıkıntı olur gördüğün kapak tarzında olucak söküceksin takıcaksin istediğindede orjinal kapağı takıp anında geri çevirebilceksin:D

ozan abi hortum değilde düz bir plaka ortasınada yuvarlak 10-15 cm uzunlugunda bir boru kaynaklayabilirmiyiz olurmu yani?yukardaki resimde var ama tam gözükmüyor kırmızı dirsek borunun bittiği yer..

o iş yaş abi o plakayla filtre yuvasının arasından yine hava akışı olcak yani tam manasıyla izolasyon sağlayamassın hangi malzemeyi contayı kullanırsan kullan biz denedik olmadı...

erenle projelerimiz var burak olursa burdan herkese yardımcı olmaya çalışırız :eyv

Yok bro öyle teferrruata girip uraşmıycam çünkü orda sensör ve rölanti valfi falan var sıkıntı olur gördüğün kapak tarzında olucak söküceksin takıcaksin istediğindede orjinal kapağı takıp anında geri çevirebilceksin:D

öle olmuyo kral denedik sensörle valf için port yaparız çıkış gibi...
teknik desteği servisten alırım ben...

o iş yaş abi o plakayla filtre yuvasının arasından yine hava akışı olcak yani tam manasıyla izolasyon sağlayamassın hangi malzemeyi contayı kullanırsan kullan biz denedik olmadı...

kafa karıştı şimdi:D

öle olmuyo kral denedik sensörle valf için port yaparız çıkış gibi...
teknik desteği servisten alırım ben...

Neden olmasın:D adamlar pipercrossu bu şekilde kullanmış:D olmuyor dediğin ne? ses mi vermiyo performans mı alamıyosun olay ne:D

Geri