Megane 1 Kapı kolu boyama (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ziya10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş

Emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. Bende aracımın kapı iç kollarında ki kalkan plastikleri kazıyıp gri renkte yapmayı düşünüyorum fakat kapı döşemelerini sökmek çok zor incelediğim kadarıyla. Bakalım ne olacak. Belki her şeyi göze alıp bir gün bende söker boyar ve resimlerim.

bu uygulamayı yapmayı düşünen ama ya yapamazsam diye korkan arkadaşlar için en güzel alternatif plasti-dip boyalar. baktınız güzel olmadı söküp atın bi daha boyayın :D

ben yaptım ordan biliyorum :D

Çok başarılı olmuş eline sağlık :eyv

Elinize sağlık çok güzel olmuş

yaratıcı guzel gıdıp 10 lıra verıp almaktansa emek verıp daha guzelını ortaya cıkartmıssınız tebrıkler :)

bu uygulamayı yapmayı düşünen ama ya yapamazsam diye korkan arkadaşlar için en güzel alternatif plasti-dip boyalar. baktınız güzel olmadı söküp atın bi daha boyayın :D

ben yaptım ordan biliyorum :D

Plastidip güzel bir çözüm :eyv Birazcık pahalı sadece :)

yaratıcı guzel gıdıp 10 lıra verıp almaktansa emek verıp daha guzelını ortaya cıkartmıssınız tebrıkler :)

Parçacılarda bulunmuyor ki :) Çıkmacılar da 10 liradan fazla istiyor tanesine :)

güzel bir çözüm konuyu önceden görmüştüm fakat acelem olduğu için göz ucuyla bakmıştım yakışmış gerçekten kazasız belasız kullan :) :masallah

Kullandiginiz boyanin ismi cismi nedir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri