Megane 1 Dijital km göstergesi

BURKY

Burak SOLAK
Kayıtlı Üye
20-Denizli
arkadaslar gece aracıma bindigimde km göstergesinin dijital kısmının yanmadığını gördüm aracı kapattım yeniden calıstırdım tık yok ışıkları yakınca %1 belli oluyor nedeni ne olabilir.

Gösterge sigortan yanmış olabilir. Sen daha iyi biliyorsundur ama yinede hatırlatayım dedim, gösterge ayar düğmesi minimum seviyeye inmiş olabilir.;)

Gösterge sigortan yanmış olabilir. Sen daha iyi biliyorsundur ama yinede hatırlatayım dedim, gösterge ayar düğmesi minimum seviyeye inmiş olabilir.;)

Sigorta yanmış olsa ışıkları yakınca da belli olmaz hiç çalışmaz yani :) Megane 1 makyajsız kasalarda gösterge ayar düğmesi yok diye biliyorum benim araçta yok varsa da ben bilmiyom :)

Göstergenin arkasındaki ışıklar yanmış zarar görmüş olabilir konsol açılıp bakılması lazım. Umarım tamir edilebilir bişeydir.

geçmiş olsun yetkili serviste tamiri olmaz bilginiz olsun yetkili servise sorsanız değişmesi gerek der :)

Dijital göstergenin arkasında rakamları aydınlatan ampüller varsa onlardan biri veya birkaçı patlamış olabilir. Tabi benimkisi bir tahmin.

amplleri gitmiş olabilir yazılar görünyo ama ışıgı yanmıyasa dediğim gibi bendemde orta konsoldaki gitmişti ampul değiştirdim okadar

slm bence altda far yüksekliği ayarladığımız bölümde gösterge ışıklarının yarlandığı bir bölüm var onu dene istersen ayarı düşürmüş olablilirsin

km ampülü patlamış eski kasalarınki led değil bi servise götürün 2 dakikada değiştirirler :)

Geri