Ya ben çok şanslıyım yada siz çok şanssızsınız ama bi farkla benim araç 2005 farkedermi bilmem fakat ben şimdiye kadar bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadığım için ben şaşırarak okuyorum , inşallah bundan sonrada bi sorun yaşamam . Aklınızda ne tür bir yargıya ulaştınız bilmiyorum algı saptırması gibi bi durum yok akabinde neyi kastettiğinizide anlamadım zaten . Ben genel olarak konuştum güvenlik vs gibi konularda sanırım üzerinize alındınız ben genel olarak arabanın olumlu ve önemli yönlerini yazdımBen kaza yaptım ve evet rabbime şükür sağ çıktım ama ben yazımda sağlamlığı ile ilgili birşey demedim kardeş,algı saptırması yaşatmayalım lütfen.Araç 5 yıldız almış çarpışma testinden bununda farkındayım.
Ben aracımı seviyordum ve kaza yapmasaydım yine 2-3 sene daha binmeyi düşünüyordum.Evet araç donanım olarak parasını hakediyor ancak sorunlu bir araç olduğunu da kabul edelim bence.Siz sadece 2 bobin değiştirmişsiniz.Aracım 1.6 lpg idi.Daha alır almaz 2 ay içinde açı kaydırıcı halk dilinde yağlı kasnak ses yaptı.370tl +triger 700tl.
kapı kolları soyuldu servis ücretsiz değiştirdi.Kapılardan ses gelir deli oldum 3 hafta sensörler sallanıyor yapıştır.Ayrı zamanlarda 4 defa bobin yaktı.Direksiyon kutusu arızalandı lak luk sesler yüzünden git değiştir.Vites halatı koptu git değiştir.İçeriye ve kapı ceplerine su alır kaput cam altında gider tıkanmıştır.Tabi sigorta panelide bu sudan nasibini alır.Silecekler sabah normal aç devamlı çalışmaya başlar araştırdım yağmur sensörü soketi erimiş kendim yaptım oldu.Jel bitti silikon ayarla.Fan çalışmadı 2 ay, gittim elektirikçiye adam soket eritiyor çok geliyor bu arızadan megane bize dedi.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım hocam ben aracı üzerine titreyerek binen bir adamım ve bu sıkıntılar haşin kullanmadığım içinmi geldi hep başıma.Ha bide kapı döşemeleri sarktı ama onu saymayalım.Tamam hor kullanılmış araç sorun çıkartır ama bu kadar da olmaz ki.Tabi ki hakkını yiyemem aracımın 5 sene iyi kötü bindim şükür ayağımı yerden kesti ve bunu hala her ortamda söylüyorum ancak bu gerçeği değiştirmez.Sahibinden ilanları ile kıyaslanmamalı bu tarz şeyler.Tamam araç çok sattı türküyede ama bu ona özgü olan gerçekleri değiştirmez.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi