Media nav evo orjinal video izleme yazilimi

Arkadaşlar; harita güncellemeleri tabi ki eski, yeni tüm cihazları kapsar nitelikte geliyor. 9.1.1, 9.1.3 dediğimiz sürümler ürünün ana çalışma yazılımı. Örnek; Microsoft diyor ki Windows 7 'ye artık destek vermeyeceğim (Yeni güvenlik güncellemeleri vs. yayınlamayacağım, olası sorunlara karşı geliştirmeler yapmayacağım) Ee Windows 7 kullanan arkadaş yok mu? Windows 7 oyun, video çalıştırmıyor mu?

Bu arada uygulamaya da değinmeden geçmeyelim; Yapanın, paylaşanın ellerine sağlık.

Çok teşekkürler Orhan bey!
İndirdim deniyecem ve görüşlerimi ileticem arkadaşlar . :)

Merhaba arkadaşlar yine bir ilkle karşınızdayım.Media nav evo için orjnal video izleme yazılımı.mediaskin,manevrus vs değildir.cihazın orjinal yazılımındaki media menüsü ile video oynatma özelliği kazandırıyor.nette ilk ben ve ücretsiz paylaşıyorum.dosyayı rardan çıkarın.upgrade.lgu dosyasını fat32 ile biçimlenmiş boş usb diske atıp teybe takın ve güncelle diyin.bu kadar basit.yazılım sadece media nav evo 9.1.3 içindir.diğer versiyonlar için çalışma devam ediyor.en kısa sürede hazır olacak. http://s2.dosya.tc/server6/9mcwg3/o_kose_video.zip.html
Orhan bey merhabalar, 2018 Q4 harita guncellemesinden sonra sizin verdiğiniz video izleme olayı kalktı tekrar yükledim ama nafile. Video yu hiçbir şekilde oynatamadım. Çözümü var mıdır acaba? Teşekkürler.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

md sürümleri için gelmiyecek.ama media nav 4.0.6 içi 1 aya fln gelecek.
Orhan bey media nav 1 sürümü yani 4.0.6 versiyonları için gelişme varmı acaba ?

Orhan hocam, medianav 1 için olanını en kısa sürede bekliyoruz. İyi çalışmalar

başarılı teşekkürler...:bravo

md sürümleri için gelmiyecek.ama media nav 4.0.6 içi 1 aya fln gelecek.

Hocam merhaba, bende clio 4 2013 model var. DBoot 2.0 kurulmuştu üzerinde. 7.0.5 gözüküyordu versiyon ama orijinal 4.0.6 iniş sanırım. Video oynatma için WinCe portalından dosyaları kopyaladım 9.1.3 içinmiş ama benim versiyon eski olduğu için hata verdi. Kapatıp açınca da navigasyon açılmıyor artık. Beyaz ekran var sürekli mavi dik çizgiler geçiyor. Bunun çözümü var mıdır?

Hocam merhaba, bende clio 4 2013 model var. DBoot 2.0 kurulmuştu üzerinde. 7.0.5 gözüküyordu versiyon ama orijinal 4.0.6 iniş sanırım. Video oynatma için WinCe portalından dosyaları kopyaladım 9.1.3 içinmiş ama benim versiyon eski olduğu için hata verdi. Kapatıp açınca da navigasyon açılmıyor artık. Beyaz ekran var sürekli mavi dik çizgiler geçiyor. Bunun çözümü var mıdır?

özele bak hocam

Arkadaşlar Merhaba,

Beyaz ekran sorununu kendim çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar özelde yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Sorunla alakalı müsait olduğum en kısa sürede yeni konu açacağım.

4.0.6 sürümü heyecanla bekleyenler +1

Geri