Media nav evo orjinal video izleme yazilimi

arkadaşlar selamlar 2012 clıo 4 aracım var ama nedia nav evo değil bunun için klip izletme yazılımını paylaşabılırmısınız bır turlu halledemedim

Emeğinize sağlık hocam. Forum sizin gibi insanlar sayesinde güzelleşiyor teşekkürler tekrardan :bravo

Emeğinize sağlık, süper olmuş :bravo

Forum sayesinde 1 gün içinde aracımın media nav evo sürümünü 9.1.3 yaptım , navigasyonu 2020 yılının navigasyonu ile güncelledim bir de üstüne video oynatma özelliğini kurdum. 3 ü de tıkır tıkır çalışıyor.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Forum sayesinde 1 gün içinde aracımın media nav evo sürümünü 9.1.3 yaptım , navigasyonu 2020 yılının navigasyonu ile güncelledim bir de üstüne video oynatma özelliğini kurdum. 3 ü de tıkır tıkır çalışıyor.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Merhaba odaya yı varsa özelden paylaşmanız mümkünmüdür.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeğinize sağlık sayenizde harita mp4 oynatma yazılım güncelleme süper olmuş ve çalışıyor.

Merhabalar forumda yeniyim . 9.1.3 yüklü cihazım için video oynatma şansımız var mı . Bunun için link rica ediyorum. Konunun başındaki link silinmiş çünkü dosya bulunamadı yazıyor teşekkürler

Merhabalar forumda yeniyim . 9.1.3 yüklü cihazım için video oynatma şansımız var mı . Bunun için link rica ediyorum. Konunun başındaki link silinmiş çünkü dosya bulunamadı yazıyor teşekkürler
Buyur kardeş güle güle kullan yalnız video boyutunu nasıl yapman gerektiğini biliyormusun 480X240 veya 426X240 boyutlarında yapman gerek daha büyüğünü cihaz yemiyor. Video boyutunu ayarlamak sana kalıyor o kadarını yaparsın artık :))
https://s7.dosya.tc/server26/7hwmas/upgrade.lgu.html

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Buyur kardeş güle güle kullan yalnız video boyutunu nasıl yapman gerektiğini biliyormusun 480X240 veya 426X240 boyutlarında yapman gerek daha büyüğünü cihaz yemiyor. Video boyutunu ayarlamak sana kalıyor o kadarını yaparsın artık :))
https://s7.dosya.tc/server26/7hwmas/upgrade.lgu.html

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok teşekkürler onu da ayarlarım artık :) ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler bilgilendirme ve link için

Geri