Media nav evo orjinal video izleme yazilimi

benim cihaz media nav evo 8.0.5 renault sayfasından 9.1.3 yapamıyorum kimlik bilgilerini almıyor artık .son haritayı guncelleyince nasıl bir yol izlemem lazım 9.1.3 u yuklemek için resmi renault sayfadan

arkadaşlar medianavda eski sürüme düşürme nasıl yapılıyor.

video oynatma yükledim çalıştı fakat navigasyon gitti :) navigasyonu nasıl düzeltebilrim.

benim cihaz media nav evo 8.0.5 renault sayfasından 9.1.3 yapamıyorum kimlik bilgilerini almıyor artık .son haritayı guncelleyince nasıl bir yol izlemem lazım 9.1.3 u yuklemek için resmi renault sayfadan
Bu linkteki lgu uzantılı dosyayı indir USB yi fat 32 olarak formatla içinde başka birşey olmasın. USB ye at cihaza tak güncelle de bekle yaklaşık bir 15 dakika falan sürer sabırla bekle cihaz açılıp kapanacak müdahale etme en son radyo sesi gelince işlem tamamdır. Güle güle kullan Link

https://www.dosya.tc/server43/yb7q7g/9.1.3.zip.html
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar medianavda eski sürüme düşürme nasıl yapılıyor.
Sürüm numaran kaçsa bir önceki sayıya göre düşürebilirsin. mesela medianav Evo ise 7.0.5 ise 6.0.3 e, 9.1.3 ise 9.1.1 veya 6.0.3 e kadar düşürebilirsin. Medianavda ise son sürümünden aşağıya. Önemli olan cihazın versiyonu nedir? Medianav veya medianav Evo gibi.

video oynatma yükledim çalıştı fakat navigasyon gitti :) navigasyonu nasıl düzeltebilrim.
Wince tarafına gecebiliyorsan manuel olarak tekrar yüklemen gerek

mrb video oynatma linki hala mevcutmu acaba elinizde

Geri