Media nav 6.0.3 ü 7.0.5 e yükseltme

Yunus Emre bey, çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Emeğinize sağlık. Benim de en çok merak ettiğim konu harita güncelleme olayı. Özellikle bu basarsoftun guncel haritalari çıktıkça bunu araclarimiza da uygulayabilirsek harika olacak.

Teşekkürler sonucları bekliyoruz.

Aracım 2012 model,rnav ım 4.0.6 versiyondu.Gerçekten rnav daha akıcı ve çekici hale geldi,eline emeğine sağlık kardeşim,hakkını helal et sayende gözümüz gönlümüz şenlendi

4azYYY.webp

0EzbbV.webp

A1zZZQ.webp

JQDddE.webp

Yunus hocam bugün 2016 model clio 4 sahibiyle görüştüm r nav teyn sistem 6.0.3 yüklü eko 2 menüsü aktif değerlerde aktif birde serviste kamera taktırmış acaba servis mi çözdü

Aracım 2012 model,rnav ım 4.0.6 versiyondu.Gerçekten rnav daha akıcı ve çekici hale geldi,eline emeğine sağlık kardeşim,hakkını helal et sayende gözümüz gönlümüz şenlendi

4azYYY.webp

0EzbbV.webp

A1zZZQ.webp

JQDddE.webp

Teşekkür ediyorum abi iyi günlerde kullanın birkaç gün içerisinde mediaskin i de yayınlayacağım dahada güzel olacak inşallah.

Yunus hocam bugün 2016 model clio 4 sahibiyle görüştüm r nav teyn sistem 6.0.3 yüklü eko 2 menüsü aktif değerlerde aktif birde serviste kamera taktırmış acaba servis mi çözdü

Hocam 2016 modellerde eco modülü olduğu için değerleri görebiliyor. Daha eski modellerde r nav la araya modül yapılamsı gerekiyor haberleşmesi için.

mediaskin i yapamadım bende video oynama ekranına geçemiyorum hiç bir ibare çıkmıyor

mediaskin i yapamadım bende video oynama ekranına geçemiyorum hiç bir ibare çıkmıyor

Media skin i yayınlamadım daha hocam şu an deneme yapıyoru zaman buldukça birkç güne yayınlayacağım inşallah.

Yunus Emre bey , harita güncellemesinde durum nedir ? Sizin cihazda harita sorunsuz güncellendi mi?
Paylaşalım da millet faydalansın :)

Yunus Emre bey , harita güncellemesinde durum nedir ? Sizin cihazda harita sorunsuz güncellendi mi?
Paylaşalım da millet faydalansın :)

Denedim hocam resmini de asagiya ekledim. Bugün son güncelleme olan 2017 Q4 haritasını temin ettim akşam onun üzerinde çalışacağım. İşte olduğum için fazla ilgilenemiyorum.

https://i.hizliresim.com/VrDVmV.jpg

Son düzenleme:
Geri