Makyajli 2016 renault clio resmi olarak tanitildi

Bugün Ordu Renault Serviste inceleme fırsatım oldu. Jantlar, led farlar ve stoplar, koltukların kalitesi çok güzel. İncelediğim araçta R-Link vardı onunda özelliklerini beğeniyordum zaten. Gelgelelim kapı içlerinde bir gram yalıtım yok, torpidonun cama yakın kısmındaki plastik malzeme çok sert(önceki yıllardakiler gibi) ve açıkçası içine bindiğimde kendi aracımdan hiçbir fark hissettirmedi. Ha bide tavan lambalarını sağa sola bakan led yapmışlar o vardı. 81.000 TL Fiyatı vardı. Pek değeceğini düşündürtmedi bana açıkçası. Özelliklede rüzgar sesi, torpido ve kapılardan gelen seslerin devam edeceğini düşünüyorum. Kullanılan malzemelerde iyileştirme göremedim...

81000 TL Biraz Düşünüdürür Fiyatı yüksek Kendim fikrimce

81 bin liraya Megane 4 alınır...

daha yeni şurda 3 ay evvel Bulut grisi (özel renk farkı) + 17 jant (extra) + EDC şanzımanlı 1.5 dci 90lığı liste fiyatı 72,000tlden indirimli 69,000 fiyat alarak aldı bizim şirket benim aracı.

bendeki araç şu anda Clio4 namına muhtemelen en dolu hali neyine extradan 12,000tl para istiyorlar anlamış değilim uçmuşlar eğer gerçekten 81,000tl ise.

Bugün inceleme fırsatı buldum, farklı renklerde gelmiş. Ön Farlar ve ön mazgal gercekten cok karizmatik, ama ic malzemede bi farklılık goremedim. Otomatik park sistemini filan eklemek istediginizde rlinkle beraber 1.5 dci manuel icon icin soyluyorum 69-70 bin tl gibi bi rakam cikiyor. Hadi indirim yaptırsanız filan en fazla 3-5 bin iner.

Su da bi gercek, Renault,clio segmentindeki rakiplerine donanım ekstralarıyla yine fark attı diyebilirim.

Ama Bu fiyatlar nereye gidecek gercekten cok merak ediyorum. Yilbasindan sonra yine zam gelir.

Bu makyajlı Clio 'daki led farları makyaj öncesi araçlarımıza takabilecek miyiz acaba? Ayrıca direksiyondaki plastik parça da gitmiş sanırım. Mümkün olsa onu da taktırmak isterdim.

Daha onceleri forumda bir dunya konu acildi 50 60 bin veriyoruz farlarda mercek bile yom diye.simdi sagolsunlar hakli isyanimizi duymuslar sadece tampon ve far degisikligi ile 60 70 binlere cikarmislar. Ee vakti zamaninda bu farlari mercekli yapsalardi simdi ne yapacaklardi dimi ama :)

Geri