Makas Atmaya Hapis Cezası Geliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir iki tatlı makasın kimseye zararı yok diye düşünüyorum tabi aşırıya kaçmamak şartıyla...:eyv

Dün Mangala giderken arabaya Bayrak astım, laf eden olacak mı veya ceza yazacaklar mı diye bekledim ama kimse buna cesaret edemedi, Bayrağın direği yok ama arabadaki haydar baya sağlamdı, laf edene onu verecektim... :)

10462629_494496423983364_2579079397724860711_n.jpg

Helal olsun abi sana, aslında bunlara inat bütün araçlarda Türk bayrağı etiketi yapıştıracaksın mesela benim araçta ay yıldız var arka camda kocaman ;)

Neydi şimdi o clio nun günahı?

Trafikte seyir halinde slalom yapan,kırmızı ışıkta beklemeyen, şehir içi en az 90-100 km sürat ile giden, yayalara kesinlikle yol vermeyen, kendinin ve çevresindeki araç sürücülerinin hayatını tehlikeye sokan insanlar (ki bunlara insan denilir mi....)
Turkiye'de trafik bilincinin olmayışı, egitiminin yetersiz oluşu, başvuran herkese ehliyet verilmesi, vs,vs...
Çok yerinde bir karar olmuş bence, eğer uygulanırsa...

karar yerinde.... yasak ve cezası öğrenilince toplum üzerinde hareketten kaçınma etkisi yaşanacaktır. tamamen bitmese bile makas atma sürüş sitilinde azalma olacağını düşünüyorum

Geri