LPG Tavsiyesi-Atiker sorun çıkarır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hlx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atikeri taktıracağım zaman hepsini yaptıracağım inşallah. lagunaya pek ısınamadım gerçi ama. içeriden çok tıkırtı geliyor. bir de bunun el frenini ayrıyeten düğmesi mi ne varmış nerede o? aracı çalışır vaziyette boşta nasıl bırakacağım yani?

satılık benim araba bu arada. buraya linkini kopyalamamın sakıncası var mı acaba?

bende 2006 model laguna 2 ye giresun Eynesil de Erol Ustaya Romano marka lpg kiti taktırdım. hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükür. Önceki aracımada Konyada Genç otogaza güvendiğim için Brc taktırmıştım onda da bir sorun yoktu. İşin özü takan ustada mesela en pahalılardan biri Teleflex Gfi ancak ustan iyi değilse onu bile mundar ediyorlar(bkz. Şikayetvar.com) Romanoyu taktırırken çok araştırdım Brc satan hariç herkes brc taktırma yerli üretim oldu dediler. Bence İç Anadoludasın Atikerin servisi ustası boldur orada sağlam bir ustaya yaptır dönüşümünü rahat rahat bin.

Merhaba Eski aracım Megane II'de 2 sene kadar Romano Marka sıralı sistem kullandım hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.

Prins tek geçerim, montajım yapılırken başka bir lagunaya italyan marka bir kit aynı anda takılıyordu kıyas yapabildim.
Malzeme çok farklı ve beyin özel ayarları yapılabilen bir beyin. Enjektörlerde matkapla motor hacmine göre delinmiyor otomatik.
Bunların neticesi biraz para farkı ve benzinliden ayırt edilemiyen bir LPG li araba.

Her araç farklı modellerde uyabiliyor.

atıker safe fast sıstem mukemmel asla sorun yasatmaz bızzat kullandım

Ben bundan onceki 2. Aracimada atikeri bizzat kndim taktim tam 4 yil sorunsuz kullandim ... Megane 1 aldim landirenzo var ustunde oda guzel ama atikeri dussunmeden tak bence

Atiker ile BRC kullandım f7r larda hiçbir fark göremedim :)

Geri