LPG taktırdım Benzin göstergesi sorunu

Yakıt konusunda Cidde'n beni üzdü bu araç. Şu an 4.depomu aldım araçta yüzde 5 bir düşüş var belli bile Olmuyor. Çatalca'ya gittim uzun yolda 90 km yol yaptım 13.50 TL yaktı. Şehir içi 33 TL yakıt ile 148 km yol yaptım. Taktırın çok memnunum
hocam benm arabada 2015 model 1.2 joy 1000 km de daha motor acılmadı bu durumda bıle 40 tl benzın ıle 142 km de ısık yandı

Merhaba arkadaşlar Aracım 2015 1.2 joy paket 2 gün önce zavoli marka lpg taktırdım. Fakat benzin göstergesi de düşüyor Fransız grubunda bu sorun varmış. Bazılarında stop start yapınca gösterge eski haline dönüyor bazılarında ise 10 TL benzin atınca sorun gideriliyormuş. Bir de sanırım modül varmış işe yarıyor mu acaba? Denemek amacıyla Çatalca'ya gittim geldim toplamda 90 kilometre yaptım çok hafif trafikte Mahmutbey tarafında vardı gazı fullerim 13,50 TL gaz yaktı içindeki benzinin miktarını da biliyordum onu da fulledim benzin hiç yakmamış. Sorunu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bundan önce Citroen marka araç varken oradaki forumlarda çok denk gelmiştim bu konuya, aklımda kaldığı kadarıyla internette bir araştırma yaptım, bu lpg konusundan özellikle sizinde dediğiniz gibi fransız araçlar muzdarip, psa modülü ile sorunu çözenler var 10 ya da 20 TL'ye bulunuyor piyasada. Bu şekilde tekrar bir araştırın derim.

Hocam bende lpgli clio 4 kullanıyorum.
Sen bu meseleye niye kafanı takıyorsun ki?
Benzin göstergesine ihtiyacın yok artık sadece lpg göstergesine bakacaksın.
Benzini yılda bir fulle yeter

Geri