LPG marka tavsiyeniz? (1.4 16v Otomatik)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theimam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende atiker taktırdım yeni 6 ay oluyor hiçbir sıkıntısını görmedim ayrıca performans kaybetmedi bile aracım clio 1.6 16v kesinlikle tavsiye ederim sonuçda clio :) prins taktırcak halimiz yok bence yanlış anlaşılmak istemem :)

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım 2000 model clio 1.6 16v RTE otm aracımın ortalama benzin tüketimi 8.5 Lt/100km (Benzinin litresi 4.84 TL 07/02/2013) yani km de 41 Krş
Eğer LPG taktırırsam (Lpg litresi 2.70 TL 07/02/2013) 9 Lt /100 km olabilir diye düşünerek 24 krş'a gelir diye hesaplıyorum. Sizce hesabım doğrumu bu aracı olupta lpg taktıran arakadaşların ort yakıt tüketimi ne kadardır? şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım 2000 model clio 1.6 16v RTE otm aracımın ortalama benzin tüketimi 8.5 Lt/100km (Benzinin litresi 4.84 TL 07/02/2013) yani km de 41 Krş
Eğer LPG taktırırsam (Lpg litresi 2.70 TL 07/02/2013) 9 Lt /100 km olabilir diye düşünerek 24 krş'a gelir diye hesaplıyorum. Sizce hesabım doğrumu bu aracı olupta lpg taktıran arakadaşların ort yakıt tüketimi ne kadardır? şimdiden teşekkür ederim.

eercu foruma hoş geldin kendini üye tanıtımlarında tanıtırsan seviniriz .

Benzin Litre ortalamanıza 2-2.5 litre eklediğinizde LPG tüketiminiz ortaya çıkar .

Şehir içi ootmatik bir araç ile 25-26 kuruşun altına düşemezsiniz . 25-30 kuruş arası da yakacaktır .

Benzin Litre ortalamanıza 2-2.5 litre eklediğinizde LPG tüketiminiz ortaya çıkar .
Şehir içi ootmatik bir araç ile 25-26 kuruşun altına düşemezsiniz . 25-30 kuruş arası da yakacaktır .

Teşekkür ederim Kadir bey sorumu cevapladığınız için. Ben Atiker marka kit düşünüyorum bütçem anca yetiyor. Araştırmalarıma göre markadan ziyade montaj işçiliği daha önemli deniliyor istanbul avrupa yakası için tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı?

Lpg tuketimi benzin tuketimine gore %20 daha fazla olur. Yani ornek vercek olursak 10 litre benzin yakan bir arac, 12 litre lpg yakar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri