Aracına genel bir bakım yaptırmadn LPG taksan yine çok yakacak önce aldığın arabanın bakımlarını yaptır arabayı biraz tanı sonra LPG düşün derim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracına genel bir bakım yaptırmadn LPG taksan yine çok yakacak önce aldığın arabanın bakımlarını yaptır arabayı biraz tanı sonra LPG düşün derim...
şehir dışı ortalaman normal. 27 kuruş iyi bi değer bence benzin için. şehir içide normali 35-40 kuruş olur. senin ki bi 10 kuruş fazla yakıyor. Arabanlada alakası olabilir. kullanımınlada alakası olabilir. Benim arabamın ortalaması şu an 10.9 litre şehir içi iş git gel 2 km ve tapa gaz. Ben şehir içi 7.2 litre olduğunu da biliyorum.
Agresif kullanmassan şehir içi 9 litre olsa öpte başına koy derim. normal fabrika verisi 9.6 litre zaten.
aracın bir tek yağı yeni demişsin benim fikrimde aynı yetkili bir servise git ve bir 101 nokta testi yaptır ve 60 kuruş yüksek rakam bu durum devam etmesi durumunda lpg mantıklı gibi geldi banada
ben sanayide değilim ama Servis dışında gideceğin bi yer olursa işin ehli ustalarım varKonya'da tanıdığım ustalar var ama yetkili servisi önerdi arkadaşlar. Ben de yetkili servisin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sen sanayideysen tanışırız kardeş. Bir ustamız daha olur.
ben sanayide değilim ama Servis dışında gideceğin bi yer olursa işin ehli ustalarım var
2007 90 bınde 1.2 aracım karısık kullanımda 6.6 lt ortalaması var 46lt benzin ile 700km yaptı