LPG marka tavsiyeniz? (1.4 16v Otomatik)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theimam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theimam

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamün aleyüm ustalar.. Ramazan dolayısıyla verdiğim ara biraz uzayınca takip edemedim forumu.. Herkese hürmetler... Benim safkan nazik kullanım ve bakımlara rağmen (yağ, hava filtresi, buji takımı) 37 krş ortalamadan aşağı düşmedi. Şehir dışı 6 L/100 km, şehir içi 9 L, ortalama 8 L.. Aslında otomatik şanzıman bir araç için tüketimi normal ama benzinin 5 TL'ye dayanmış olması beni bunalttı. LPG taktıracağım, Atiker ile Lovato arasında kaldım. Tavsiyenizi alayım dedim. Bu arada Clio 1, Clio 2, 3, 4 forum ana başlıkları güzel düşünülmüş. Syg..

Hesapli olsun dersen atiker is gorur sorun yasatmaz ama kalite istersenn brc veya landirenzo tavsiye ederim .. Lovato hakkinda pek bilgim yok ... Aleykumselam bu arada tekrar hosgeldin

BRC , ATİKER , ALDESA , LAVOTO , LANDİRENZO iyidir .

BRC ve ALDESA kitlerinde PSA modülü vardır . Onun için giderken yol bilgisayarın benzin harcıyor gibi hisettirmez ...

BRC 1750 TL diyor :) 1000 TL de şanzıman+egzoz masrafı var.. Bu araba beni mahvedecek.. Tavsiyeler için teşekkürler...

merhaba dostum bende lovato taktırdım 1.6 16v aracıma. çok araştırma yaptım bence en iyilerinden biri lovato çok memnunum.

Atiker+güzel montaj sonra yola devam :D

atiker bende önerebilirim mart ayından beri kullanıyorum sadece şamandırasından ses geliyordu onuda değiştirdiler sorgulamadan

zavoli taktım, kafam rahat, 1400 TL 10 TAKSİT, 4 TAKSİT BİTTİ BİLE:)

bende çok düşündüm lovato taktırdım çok memnunum 1.6 16v otomtk.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Geri