LEYLA(F7R) vs DRG VTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen bişeyler yazmıştı görmedin sanırım, artık napsa fayda etmez diyordu...:D:D

Yok görmedim.Ozan bey beklesin bizde numaralar bitmez:) Motorun içine dokunmadan onu geçince 1 bidon benzin alacağım ona litresi 4 liradan benzzin döküp arabayı yaksın diye:D :D Şaka bi yana Rs baya hızlanmış habelerini aldım maşallah.. Leyla'nın eksikleri tamamlayalım zevkli denemeler başlar gene yazın:)

Ozan abi Muratcan'a bir sorsana benim araba kaç hp çıkmış:D

gel eren leylayı turbolayalım tr tek ol kardeşim. benim için senin benim arabam olayı yok ha sen geçmişsin ha ben ne farkeder sonuçta kazanan biz oluyoruz :eyv

Yok görmedim.Ozan bey beklesin bizde numaralar bitmez:) Motorun içine dokunmadan onu geçince 1 bidon benzin alacağım ona litresi 4 liradan benzzin döküp arabayı yaksın diye:D :D Şaka bi yana Rs baya hızlanmış habelerini aldım maşallah.. Leyla'nın eksikleri tamamlayalım zevkli denemeler başlar gene yazın:)

Ozan abi Muratcan'a bir sorsana benim araba kaç hp çıkmış:D

murat söyledi ve çok sevindim kardeşim rs leri geçen f7r kulağa bile ne hoş geliyor :)

Ozan'ın canı sıkılıyormuş Eren bi akşam çıkmak lazım...:D:D

Emmi benimde canım sıkılıyor dahada fazla sıkılmasın abi ne gerek var:)

Ozan abi olay seni geçip çayları ısmarlatmak:D Turbo beni bozar abi.Sonradan turbo gündelik kullanıma vs gelmiyor orj gibi.Kuru motor ne yapabilirsek diyelim.Dyno meselesinde herkes şaşkın.İnanan yok bende dahil:D

çayı herzaman ısmarlarım yeterki istediğin çay olsun kardeşim ,muhabettine doyum olmuyor senin bunun yanınada çayın lafımı olur :eyv

çayı herzaman ısmarlarım yeterki istediğin çay olsun kardeşim ,muhabettine doyum olmuyor senin bunun yanınada çayın lafımı olur :eyv

O senin güzelliğin abi:) Şaka bir yana bir akşam toparlanalım? Mesela bu Çarşamba?

bana uyar eğer bir aksilik çıkmazsa ben gelirim kardeşim.

Emmi benimde canım sıkılıyor dahada fazla sıkılmasın abi ne gerek var:)

Ozan abi olay seni geçip çayları ısmarlatmak:D Turbo beni bozar abi.Sonradan turbo gündelik kullanıma vs gelmiyor orj gibi.Kuru motor ne yapabilirsek diyelim.Dyno meselesinde herkes şaşkın.İnanan yok bende dahil:D

merak ettim ya dyno da kaç verdi ki :confused: :)

Son düzenleme:
Geri