Williams'dan çıtır videolar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EREN34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eren Merhaba,

Linke baktıysan görmüşsündür bu kitte hepsi var tabi ucuz değil ama bu işlerin ucuza olmadığını biliyorsun içindeki ekipmana bakarsan 2.700 GBP çok da değil. Ben bu arabaya binmeye devam edersem ilerde cidden istiyorum... Eğer facebook kullanıyorsan aşağıdaki linkten bak videosu var izle, adamlar 210 Hp çıkarıyorlar bizim F7R motorlardan...

https://www.facebook.com/pages/K-tec-Racing-Ltd/187795637909877

Ben o kadar dikkat edememişim içeriğe abi. Gerçi gene az para değil. O kadar yatırım yapacak kadar kullanacağımı sanmıyorum açıkçası abi. Bu arada kafayı kırarsam ben o kiti takmadan 210 hp alırım:D :D

Sabah oldu akşam olacak aylar geçecek :aytuğ
Seni beklerken araba satılacak :D

Pulat bekleyen dervis muradina ermis:)

Bu kadar yurekten cagirma beni. Bir gece ansizin gelebilirim:D

En son slc icin gelmistim:D sor detaylari anlatsin:D

Ben o kadar dikkat edememişim içeriğe abi. Gerçi gene az para değil. O kadar yatırım yapacak kadar kullanacağımı sanmıyorum açıkçası abi. Bu arada kafayı kırarsam ben o kiti takmadan 210 hp alırım:D :D

sen mazotlada yürütürsün o motoru :D, inanırım buna hehe

Pulat bekleyen dervis muradina ermis:)

Bu kadar yurekten cagirma beni. Bir gece ansizin gelebilirim:D

En son slc icin gelmistim:D sor detaylari anlatsin:D

Eren haberim olsun bak co-pilot sözünü unutma kardeşim:eyv

[video=youtube;7muh1pjOF88]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7muh1pjOF88[/video]

Ok abi haberlesiriz sikinti yok:)

Yangınım çok büyük oooooo :aytuğ

Kayalardan kayarim yoktur benim ayarim. Gerekirse kayalarada ...... :D

Esasen en iyisi standart hali ama insanız kaşınıyoruz illa :) Kafayı kırıp yapmaya gelince yapmasına yaparsın ama ben sanayi işi modifikasyonları oldum olası tutmam çünkü bunu yapan adamlar garantili ve test ederek yapıyorlar Renault-Sport'dan Oreca'ya Auto Meca'ya kadar tüm yarış garajlarına iş yapıyorlar dolayısıyla bu tip bir otomobile yazık etmemek için bu tip bir maceraya girmem hatta bu kiti takacak adam bile işi iyi bilmezse detonasyondan kucağa alırsın makinayı :)

Geri