LED tv konusunda yardım lütfen

D serisi guzel olmali ki cok alinmis ama klasiklesmis sorunlarini tartisiyorlardi yine de bir bakin onemsemediginiz seyler cikabilir bir de kanal ayari yapilamiyormus es serisi de oyle mi bilmiyorum.

Bir de.isinma cikti metal ayaklilar metal kasa mi oluyor acaba:)

Bugün Teknosa dan Philips 47PFL6097K/12 aldım.
Lg 47LM660s diye çıkmıştım yola, Philips'in 600hz ve çift çekirdek işlemcisi olması birde LG ile 3D görüntülerini(ikisi yanyana) karşılaştırınca tercihim Philips oldu. LGde 3D görüntü titreyerek akarken Philips de yağ gibi kayıyordu. Fiyatını da 120 ekran için ideal buldum.
TV'nin yanına birde Logitech wireless touch klavye aldım, full smart olduk.

Bugün Teknosa dan Philips 47PFL6097K/12 aldım.
Lg 47LM660s diye çıkmıştım yola, Philips'in 600hz ve çift çekirdek işlemcisi olması birde LG ile 3D görüntülerini(ikisi yanyana) karşılaştırınca tercihim Philips oldu. LGde 3D görüntü titreyerek akarken Philips de yağ gibi kayıyordu. Fiyatını da 120 ekran için ideal buldum.
TV'nin yanına birde Logitech wireless touch klavye aldım, full smart olduk.

hayırlı olsun! düşündükçe, araştırdıkça kafası karışıyor insanın :slc

Çidem aplaa... çok düşünme... daha bir sürü hazırlık tedarik olacak...düğün yaklaşıyor... daha bişi almadız beya... yakınlarınız söylenmeye başlar yakında... :cool:ıslık

Çidem aplaa... çok düşünme... daha bir sürü hazırlık tedarik olacak...düğün yaklaşıyor... daha bişi almadız beya... yakınlarınız söylenmeye başlar yakında... :cool:ıslık

yaklaşmıyor düğün, müğün, yok öyle bir şey, ben almıycam ki zaten televizyonu, eskimez de kalırsa kullanırız tabii hazır tv olursa:D ailelerimiz söylenmiyor, nişan yaptık ya daha ne di mi ama:)

tabi ya... no stress... :cool:hihi

eşya için stres yapılır mı yav, sadece kazıklanmamak ve istediği sadelikte bulmak zor oluyor işte, kıyafetlerdeki şıkırtılar teknolojiye de el atmış, senin tır planı gibi olmuş elektronik ürünler de bilal abi, tam senlik :)

samsung 40es6100 yani siyah patili :aytuğ alınmıştır, vatana millete hayırlı olsun, alacak arkadaşlara kolay gelsin! :)

Teşekkürler, aslında bütçeye göre, istenilen özellikler yakınsa almak kolay oluyor.

Modelleri aza indirmek kolay aslında doğru da her üründe olduğu gibi şikayetleri okuyunca bir an düşünüyor insan.

Geri