LED tv konusunda yardım lütfen

hareketi seviyon yani... :cool:

1 buçuk yıldır Samsung Smart TV kullanıyoruz hiç bir sorun çıkartmadı çok memnunuz...

Bizde Samsung almayı düşünüyoruz :)ama model yok kafamızda :o
hafta sonu indirimlerini takip etmekte fayda olabilir, hoşuma gitmeyen metal patili samsung yarın yine indirimdeymiş mesela :berbat

H7000 miydi yokda d7000 mi ne vardı onlara bak :D qw

samsung d serisi ile ilgili bazı problemler var diye okumuştuk seriyi karıştırmıyorsam 2011 üretimi olanlar sanırım, yanlış hatırlamıyorsam.
Böyle TV nin karşısına geçip el hareketleri falan kanal değişiyor ses veriyor vs . vs. bunlara bakacam D: 3D falan fişman :D
yanlış da anlayabilir o zaman di mi :)

Böyle TV nin karşısına geçip el hareketleri falan kanal değişiyor ses veriyor vs . vs. bunlara bakacam D: 3D falan fişman :D

Benim dediğimde öle :D
[MENTION=8398]clio_34[/MENTION] Çiğdem hocam bilmiyorum araştırmadım ama çok güzel tvler :D

hafta sonu indirimlerini takip etmekte fayda olabilir, hoşuma gitmeyen metal patili samsung yarın yine indirimdeymiş mesela :berbat

samsung d serisi ile ilgili bazı problemler var diye okumuştuk seriyi karıştırmıyorsam 2011 üretimi olanlar sanırım, yanlış hatırlamıyorsam.
yanlış da anlayabilir o zaman di mi :)

Bizim komşu almış ben görmedim ama hepsiburada sitesinden 4000 liralık Samsung TV yi 2200 liraya almış :)
Yanlış anlamıyormuş :aytuğ

Benim dediğimde öle :D
@clio_34 Çiğdem hocam bilmiyorum araştırmadım ama çok güzel tvler :D

Samsung'un ES7000 ve ES8000 serilerinde mevcut kamera.Bence çok gereksiz bir özellik elle kontrol insanı krize sokuyor ayrıca ES8000 metal kasa normal kullanımda çok ısınıyor birde buna ek içindeki uydu alcısını kullanırsanız ve duvarada astıysanız TV plazma kadar ısınıyor board'ını yakma ihtimaliniz var.İşin en kötü durumuda piyasadaki 3D TV'lerden min 600 Tl daha pahalı.

Samsung'un ES7000 ve ES8000 serilerinde mevcut kamera.Bence çok gereksiz bir özellik elle kontrol insanı krize sokuyor ayrıca ES8000 metal kasa normal kullanımda çok ısınıyor birde buna ek içindeki uydu alcısını kullanırsanız ve duvarada astıysanız TV plazma kadar ısınıyor board'ını yakma ihtimaliniz var.İşin en kötü durumuda piyasadaki 3D TV'lerden min 600 Tl daha pahalı.

İşte dediğin gibi hiç bir fikrim yok ısınma konusunda görüntü kalitesi olarak bende geçti

Geri