LATİTUDE'ciler Buraya !!!

dün bizm aracı ufaktan test edim dedim normalde hafta sonu izmite gitme planımız vardı o iptal oldu bende ufaktan çewre yoluna çıkım dedim :)) babamıda yanıma aldım dedim baba bak gitmiiyo dedigin araba nasıl gidiyor :)) ufaktan şıkıştırmaya başladım çok zorlamadım 4000 bnde vites attım ben 160 görse iyidir diyordum 170 i gecti 175 dayadı arac sonra babam ayagını gazdan çek dedi bende çektim ama arac yola yapışıp gdiyor :)) ivmelenmesi süper caddy le satmadan önce basmıştım 165 de tıkanmıştı :)) arac daha 140 km de :)) bu hafta babam aracı pek kullanmadı km si baya az

birde bana pantolan lazımdı annemle forum istanbula gittik almya gidişte öle asılmadım annem var diye hız sabitleyicisini kullanım dedim 110 na sabitledim direksiyondan + tuşuna basınca 140 la çıkardım ekrandaki yazıyı arac deli kaçıyor :)) fakat yavaşlamada çok nazli yavaşlatıyor :)) ani birşey olunca direk frene basmak lazım ayda ben yapamadım :))

birde bizm aracın uzunlar çok deli birşey miş dün s500 le forum yokuşunda 4 5 sellektör yaptım adam neye ugradıgını şaşırdı saga geçti baya etkili uzunlar mercekle birlikte yanıyor ondan demek...

120 de sabit kullanımda ekranda 5.0 yakıt tüketimi var :))

Sanırım 1.5 araç :) , Motoru o aracın kilosuna göre daha iyi yapılmıştır yani bir megane veya fluence ile arsında fark vardır .. Yola yapışması çok iyi :) Yakıt tüketimi belli zaten :)

ya bastıgım yok kısıtlı 1.5 km flan yol uzun olsa basardım kısa oldugu için ufktan deneyeyiim dedim wala arac çok süper ivmeleniyor 100 den sonra :))

ya bastıgım yok kısıtlı 1.5 km flan yol uzun olsa basardım kısa oldugu için ufktan deneyeyiim dedim wala arac çok süper ivmeleniyor 100 den sonra :))
Cuma akşamı ilk defa renault latitude gördüm hemen arkasından passat , Latitude passattan daha uzun ve daha ganiş gibi geldi gözüme :)
Daha önce Merzifon Pol-Sa REnault'a gittim ama 1 gün önce satılmış :( İçine binemedim daha ...

latitude sagmentinin en uzun ve geniş aracı ? :)=) bir tandık ta passat var şu bnm motoru iyice açak kalkış yapçam bir onla bakalım ne olcak :))

evet arkadaşlar aracımızın araka ayaklarımzı koydugumuz yerin arası geniş oldugu için paspaslar yetişememek te ver aracın iç döşemesi kirlenmektetir bende yakımızda olan halıcıdan arda kalan parçadan ufak ara için paspas yaptırdım iç döşeme rengine uygun gayet güzl oldu ilgilenenlere yardımcı olabilirim bu konuda

çok hoş bence 1.5 böyle ise 2.0 düşünemiyorum:D

donanım ve özellik olarak ta aynı sadece motor farklı :)) onda 2.0 dCI bzmkinde 1.5 dCI :))

birde bu forum biye sessiz :)) latitude konusu hakkında :))

donanım ve özellik olarak ta aynı sadece motor farklı :)) onda 2.0 dCI bzmkinde 1.5 dCI :))

birde bu forum biye sessiz :)) latitude konusu hakkında :))
Forum neden sesiz çünkü tek latitudecisin gibi birşey :D Ben kendi adıma konuşuyorum , Reno 19-11-9-5 haricinde çoğu renaulttan anlamam :D

yek_ka kardeş ; konu açarak Latitude hakkındaki görüşlerni ve sorunlarını bizimle paylaşırsan daha iyi olur .
Çünkü bu konu Latitudeciler için açılmış üye listesi konusu :) Böyle mesajlar konuyu öldürür ..
İyi forumlar .

Not : Beni yanlış anlama amacım forumda ağalık felan taslamak değil , daha düzgün forum için öneri de bulunmaktır :eyv

konuyu nerden aççam :))yok niye yanlış anlayayım ...

Geri