dün bizm aracı ufaktan test edim dedim normalde hafta sonu izmite gitme planımız vardı o iptal oldu bende ufaktan çewre yoluna çıkım dedim ) babamıda yanıma aldım dedim baba bak gitmiiyo dedigin araba nasıl gidiyor ) ufaktan şıkıştırmaya başladım çok zorlamadım 4000 bnde vites attım ben 160 görse iyidir diyordum 170 i gecti 175 dayadı arac sonra babam ayagını gazdan çek dedi bende çektim ama arac yola yapışıp gdiyor ) ivmelenmesi süper caddy le satmadan önce basmıştım 165 de tıkanmıştı ) arac daha 140 km de ) bu hafta babam aracı pek kullanmadı km si baya az
birde bana pantolan lazımdı annemle forum istanbula gittik almya gidişte öle asılmadım annem var diye hız sabitleyicisini kullanım dedim 110 na sabitledim direksiyondan + tuşuna basınca 140 la çıkardım ekrandaki yazıyı arac deli kaçıyor ) fakat yavaşlamada çok nazli yavaşlatıyor ) ani birşey olunca direk frene basmak lazım ayda ben yapamadım )
birde bizm aracın uzunlar çok deli birşey miş dün s500 le forum yokuşunda 4 5 sellektör yaptım adam neye ugradıgını şaşırdı saga geçti baya etkili uzunlar mercekle birlikte yanıyor ondan demek...
120 de sabit kullanımda ekranda 5.0 yakıt tüketimi var )
birde bana pantolan lazımdı annemle forum istanbula gittik almya gidişte öle asılmadım annem var diye hız sabitleyicisini kullanım dedim 110 na sabitledim direksiyondan + tuşuna basınca 140 la çıkardım ekrandaki yazıyı arac deli kaçıyor ) fakat yavaşlamada çok nazli yavaşlatıyor ) ani birşey olunca direk frene basmak lazım ayda ben yapamadım )
birde bizm aracın uzunlar çok deli birşey miş dün s500 le forum yokuşunda 4 5 sellektör yaptım adam neye ugradıgını şaşırdı saga geçti baya etkili uzunlar mercekle birlikte yanıyor ondan demek...
120 de sabit kullanımda ekranda 5.0 yakıt tüketimi var )