Maddi zarar ama hayat kurtarmada kâr.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi zarar ama hayat kurtarmada kâr.
ben arabaya yaptığım masrafı maddi zarar olarak görüyorum diye bir şey demedimki ,sadece bu aralar biraz sıkışık olduğum ve lastiklerinde değişim zamanı geldiğini düşündüğüm için eğer 170 tl lik lastikle 250 tl lik bir lastik arasında aman aman bir fark yoksa 170 tl lik lastiği almak bana daha mantıklı gelmişti..zaten benim almayı düşündüğüm markalarda (dunlop,nokian,pırelli) öyle çok dandik markalar değildi....yinede düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederimzaten arabaya yaptığın masrafı maddi zarar olarak görüyorsan hiç binme arabaya. o zihniyetle çok şey kaybedersin.. arabaya biniyorsan masrafı göze alacaksın sonuçta bakımıdır lastiğidir önemli şeyler..can taşıyorsun sonuçta hadi kendini düşünmüyorsun aileni veya bir kaza durumunda karşı tarafa zarar verebilirsin.. o yüzden bilindik markalardan şaşmamak lazım..
ben arabaya yaptığım masrafı maddi zarar olarak görüyorum diye bir şey demedimki ,sadece bu aralar biraz sıkışık olduğum ve lastiklerinde değişim zamanı geldiğini düşündüğüm için eğer 170 tl lik lastikle 250 tl lik bir lastik arasında aman aman bir fark yoksa 170 tl lik lastiği almak bana daha mantıklı gelmişti..zaten benim almayı düşündüğüm markalarda (dunlop,nokian,pırelli) öyle çok dandik markalar değildi....yinede düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim
lastik 5 yıl kullanılacak çok önemli bir ekipman. imkanlar el verdiği ölçüde en kalitelisini (fiyat/fayda orantısıyla) almak mantıklı. isim yapmış kaliteli bir markaya 250 vermek yerine aynı seviyede başarılı başka bir marka 200'se, bende hesaplı olanı tercih ederim
michelin yumuşak, dünya markası ama yanak yumuşaklığı nedeniyle türkiye yol şartlarına uygun görmüyorum
lastik seçerken, etiket değerleri, test sonuçları, kullanıcı yorumları bir arada derlenip karar vermek mantıklı geliyor
ek bilgi olarak 2012 adac yaz lastiği test sonuçlarına göz atabilirsiniz
[video]http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2012_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId =113497&SourcePageId=31821[/video]
5 cm lik yayda aldim onunla birlikte kullanicaktim ama siz 215 yada 225 mi diyosunuz ? Hangisinde daha rahatvolurum biraz bilgi verirmisiniz ?
good year efficientgrip performans 205/55/16 lastik alındı
araştırmalarıma ve f/p bakarak en iyisi bu diye düşündüm 190 tl