Lastik tavsiye

Asfalt dışına çıkıyorsanız çok sert lastiklere bakmayın zaten konfor çok kaybolur. Vatana gidemiyorsanız vatan caddesi size gelsin arayıp görüşün isterseniz lastik24 diye bir site vardı yanlış hatırlamıyor isem kargo vs. bakabilirsiniz.

evet ben sert lastik istemiyorum,çünkü Giresun yolları biraz bozuk,arabadan kütür kütür ses geliyor...bahsettiğiniz siteye baktım benim almayı düşündüğüm pırelli şu anda o sitede 229 tl,ben 190 civarında hepsi buradadan bulmuştum...yinede teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :eyv

205 55 16 ebat da Petlat pt511'i 2 yıldır kullanıyorum sakin kullanım ıslak zeminde yol tutuş ve fren mesafesi güzel nakian nexzen gibi uzak doğu mallarına para vereceksen kalitede daha üstün yerli mal bak daha iyi
NOT:hangi araç olursa olsun AGRASİF kullanmam

Merhaba,
birincisi 205 55 16 yerine 205 45 17 takmanızı önermem çok küçük kalır ve çamurluk tekerlek arası mesafe ciddi büyür.. Bunun yol tutuş fren ve konforda dezavantajını görürsünüz. olması gereken ebat eğer 17 jant takacaksanız 225 45 17 dir.. yada 215 50 17..

5 cm lik yayda aldim onunla birlikte kullanicaktim ama siz 215 yada 225 mi diyosunuz ? Hangisinde daha rahatvolurum biraz bilgi verirmisiniz ?

205 55 16 ebat da Petlat pt511'i 2 yıldır kullanıyorum sakin kullanım ıslak zeminde yol tutuş ve fren mesafesi güzel nakian nexzen gibi uzak doğu mallarına para vereceksen kalitede daha üstün yerli mal bak daha iyi
NOT:hangi araç olursa olsun AGRASİF kullanmam

öncelikle teşekkür ederim,nexen i bilmem ama nokian Finlandiya malı,bende önce öyle zannettim,türkiyede pek duyulmamış bir marka belkide son 3-4 senedir türkiyededir ama kullanıcıları gerçekten memnunmuş,hatta çok iddialı bir firmaymış bende yeni öğrendim :)

öncelikle teşekkür ederim,nexen i bilmem ama nokian Finlandiya malı,bende önce öyle zannettim,türkiyede pek duyulmamış bir marka belkide son 3-4 senedir türkiyededir ama kullanıcıları gerçekten memnunmuş,hatta çok iddialı bir firmaymış bende yeni öğrendim :)
tabi ki öncelikle sizin kararınız ve kullanım tarzınız önde gelir çoğu kişi bunların için de babam ve kayın pederim bile var (ikiside ağır vasıta şöförü dür) ve hatta yetkili servis deki ustam bile pelas lastiklerine ön yargı ile bakıyor ben lastiklerim i met ettikçe onlar hayır diyordu babam takım halde dunlop aldı 4 aylık lastiklere şişenin ağız kısmı kırılmış lastiğin içine nasıl girmişse girmişti bende inanamadım ama bizim birader nasıl soktuysa sokmuştu kayın pederim de geçen sene kış lastiği aldı ve oda memnun yine belirtiyorum sonuçta petlas benim değil sadece bunlar tecrübem ile sabittir karar ve araç sizin ben ne desem boş sadece öneri

195-65-15 michelin energy saver model lastiği ben 12 ayda tanesi 160 liradan almıştım 4 adet alarak
Michelinden önceki lastiklerim pırelliydi ama yol tutusu malzemesi cok kalitesiz ve sertti resmen aracımın frenlerinden vs her yerinden süphe eder olmustum.

Bana sorarsan lastik cok önemli cunkü lastik bizi götüren ve michelinde ses sıfır yol tutusu mukemmel yagmurlu havada bile cok tutusu gercekten cok iyi
aradaki fark bi ucurum değil o yüzden kesinlikle michelin diyorum

http://www.bfgoodrich.com/ bende bu lastiği öneriyorum .Kullanıyorum gayet güzel özellıkle virajlarda yol tutuşu süper.aşınma fazla olmuyor.Türkiye de adı duyulmamış olabilir ama Avrupa'da önde gelen lastikte.öncesen f1 yarışlarında boy gösterdi.genellikle ağır araçlar ve ofrold araçlar için üretim yapıyor

Son düzenleme:
Benim son olarak söliyeceklerim lastik önemli ve üç beş kuruş içinde canınızı tehlikeye atmayın derim unutmayın ki en kucuk bi kazanızda bile 200 lira kaporta masrafı verirsiniz lastik paralarıda kat kat fazlasıyla cıkar neden derseniz benim lastiklerim bitik haldeydi bu hafta diger hafta değişeyim derken 1 ay gitmedim 2. ayda frene bastım arac resmen buzda kayar gibi kaydı ve öndeki kamyonete carptım ve hasar olustu aracımda 300 lira kaporta masrafı verdim akıllandım ama ha canını tehlikeye atma kendini belirlemiş markalardan al derim
Örnek bristone michelin lassa gibi

düşündüğünüz bütçenize uygunsa tavsiyem continental premium contact5

yani şunu anladım kimse pirelli demiyorsa michelin alcam demekki :) bi 70 tl zararımız olacak ama ne yapalım :)

Geri