Lastik arıza göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyvah ki eyvah..yarın kısmet olura clio 1.5 dci Icon uma kavuşacagım.haziran 2014 trafiğe çıkışlı.
sordum lastik basınçı yol bilgisayarında diye..bilmiyorum dedi..hiç lazım olmamış :)))) bu durumda sanki yok gibi..

Evet nihayet bende Clio landım..

haziran 2014 çıkışlı kırmızıma kavuştum..lastik basınç göstergesi yok..

ajzQgQ.jpg
[/URL][/IMG]

Bizde 2014 10. AY ve 11. AY fabrika çıkışlı 1.5 icon bunlarda var. Şimdilik hiç uyarı vermedi. Araçlar 1 aylık.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun aracınız

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.Özellikleri nasıl kaça aldınız acaba ?

Evet nihayet bende Clio landım..

haziran 2014 çıkışlı kırmızıma kavuştum..lastik basınç göstergesi yok..

ajzQgQ.jpg
[/URL][/IMG]

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Icon modeli özellikleri var.Yani sunroff hariç full olan model.1.5 dci 90 hp motor var.iyi bir expertizle ve uzaktan tanıgım birinden aldım.
46 küsüre aldım..Şu anda fiyatlar nedense yüksek..yalnız belli plakalar var hep oto kiralamalardan çıkma..hatta kimisinin km düşürülmüş.
şimdi krom aksesurlara bakıyorum.

Lastik basınç göstergesi forumda arkadaşlar paylaşmıştı ..

sanırım 2014 modellerin son çeyreginde çıkanlarda (yani eylül 2014 itibaren ) olması lazımmış..

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı temenni ederim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun kazasız günlerde sağlıkla binersiniz inş.

Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. 46 küsur gercekten iyi rakam hele 90hp icin. 75 hpli olanlari 90 lik diye iteliyorlar ikinci elde. Yagmur yagarkende bi bakiyorki 'aaa silecekler otomatik degilmis' diyolar. Bizzat sahit olmaya basladim. (:

Geri