Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın orjinal ebatı nedir ona göre yanak incelttiğin gibi aynı zamanda tabanı kalınlatırman gerekir
bunun hesaplamaları var muadil ebat kullanımı 185-55-15 orjinal ebat karşılığı 50 yanakta 195-50-15 gibi
aracımda 195-50-15 yazlık lastiklerim var görünüş güzel ama kullanımda biraz fazla hissedersin sarsıntıları ama katlanılır bence
kışlık lastiklerim 185-55-15 biraz daha konforlu
ama ben gene de 195-50-15 kullanabilirsin derim yazlıklarımı değiştirceğim zaman gene alıcağım ebat budur
lastikçilere gidip iyice araştırmalısınız hangisinin uygun olcağını ve problem çıkarmıcağını sölerler ama bazıları da ellerinde bulunmadığı için seni genelde elindeki ebata yönlendirceklerdir
saygılar
Ben orjinal ebadına uymanizi tavsiye ederim.
185-65-15 orjinal Ebadı budur. Ben bilmedigimden 185-60-15 michelin marka aldım memnunum. Fakat 60 yanak daha pahaliymis. Ben tanesini 210 tl den aldım. Meğerse 65 yanak alsam tanesine 168 tl verecekmisim. Sağlık olsun .