Lastik Ebatları

Malesef jant tanıtma gibi ekstra işlemler varmış bu yüzden cesaret edemedim

ANE-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Extra işlemler çok mu fazlaymış. Bir de siz lastik basınçlarını kaç yapıyorsunuz.(ön ve arka olarak)

Arkadaşlar herkese bilgi olsun diye yazıyorum. Benim Aracım 2016 icon lastiklerimde 225x40x18 di ben aracımın kapısında lastik bilgileri yazan etiketteki gibi 205x55x16 yaptım. Yaptırdığım lastikçi sensörleride yaptı bir haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok sensörleride çalışıyor. Ayrıca 18 inç ten 16 inçe geçiş benim tecrübelerime göre çok iyi oldu. 18 çok sarsıyormuş hakikaten 16 lar çok daha iyi hissettiriyor. Benim görüş ve tecrübelerim bunlar düşünenlere duyurulur.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Eski lastikleri ne yaptın, yeni lastik ve jantları kaç liraya mal ettin. Bilgi verirsen sevinirim.

Arkadaşlar herkese bilgi olsun diye yazıyorum. Benim Aracım 2016 icon lastiklerimde 225x40x18 di ben aracımın kapısında lastik bilgileri yazan etiketteki gibi 205x55x16 yaptım. Yaptırdığım lastikçi sensörleride yaptı bir haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok sensörleride çalışıyor. Ayrıca 18 inç ten 16 inçe geçiş benim tecrübelerime göre çok iyi oldu. 18 çok sarsıyormuş hakikaten 16 lar çok daha iyi hissettiriyor. Benim görüş ve tecrübelerim bunlar düşünenlere duyurulur.

Lastikçi hangi sensörleri yaptı, basınç sensörleriyse onun yapacak birşeyi yok zaten sıfırlayınca yeniden ölçer asıl problem dönme çapı değişikliğinden dolayı aracın hızının yanlış ölçülmesi ve doğurabilecekleri varsa aktif şehir içi güvenlikten tutunda hatalı kilometre ölçümüne veya esp ye kadar birçok elektronik aksamla ilgili soru işareti oluşturabilir bu durum. ancak sizin değiştirdiğiniz ebatlar bu sapmaya yol açacak kısım da değil %0.8 gibi bir fark var ki artı eksi %3 tolere edilebilir olarak belirtiliyor. sizde yanak genişliği arttığı için konforunuz artmıştır benim araçta özellikle 18 jant istememe sebebimdir bu durum 17 jant benim araç da.

Güvenli sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Eski lastikleri ne yaptın, yeni lastik ve jantları kaç liraya mal ettin. Bilgi verirsen sevinirim.
Teşekkür ederim. 4000 TL ye benim 18 leri lastiklerle birlikte verdim. 3900 TL ye sıfır 16 jant icon modeli ve 4 mevsim 205x55x16 nexen lastik aldım

Teşekkür ederim. 4000 TL ye benim 18 leri lastiklerle birlikte verdim. 3900 TL ye sıfır 16 jant icon modeli ve 4 mevsim 205x55x16 nexen lastik aldım

Teşekkür ederim.

merhaba; aracım megane3 şuan kullandığım lastik 205/65/15 ebatları. Ama ben 205/55/16 jant ve lastik takmayı düşünüyorum bu araç için uygunmudur ve muayenede bir sıkıntı çıkarmı bilgi verirseniz sevinirim.

Geri