Laguna Almakla Hata Mı yaptım Sizce :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence de hiç aldırış etme kardeşim, onu diyenler şahine bin daha iyi de derler. Kısıtlı imkanlarla konfor isteyenler için bu araçlar idealdir. Ben de Megane II 'yi alırken onu alma sorunlu araç şu bu bir sürü şey söylediler, onun yerine toyota corolla al dediler. İyi de kardeşim corollada aynı paraya hız sabitleme, sunroof, yağmur/far sensörü var mı yok tabii ki. O yüzden gönlünü hoş tut bakımlarını aksatma yeter :eyv
Kesinlikle dediklerinize katılıyorum az parayla lüx konforun gücün tadına varıyor insan sizinle aynı fikirdeyim :eyv

Son düzenleme:
gayet hoş güzel bir arac kazasız belasız kullanmak dılegıyle :eyv

Eli, Ayağı Düzgün Bir Laguna Sahibini Üzmez ...

lagunada yağ eksiltme problemi belirttiğiniz kadar değil bendede laguna 2000 model 2.0 rxt var 6000 km önce yağdeğiştim şuan yağ çubuğundaki alçalmaya göre yorum yaparsak 0,2 lt yağ eksilmesi var aracım 238000 km de
gerisini siz düşünün
lagunalar iyi arabalardır parçaları orjınal olduğu için pahalı ama aynı sınıf arabalara göre fiyat pahalı değil
millet şahinle doğanla kıyaslıyor onların parçalarıda yan sanayi olduğu için ucuz geliyor alsınlar bakalım orjinal fiat parçalarını o kadar ucuza

Geri