arkadaslar aracimda 2 sorun var birincisi arka teker rulmani bozulmus bunuda usta araci kaldirip anladi arka tekeri sag sol oynatti ve teker oynuyor ama ses yapmiyor ugultu falan lagunalarda sanirim rulman degisimi icin komple frendiskiyle birlikde degisecekmis abs sensörü falan komple,ben araci bu sekilde kullansam ne gibi sorun olur yorumlari okudumda cogu rulman hatasinda ugultu yapiyormus ama bende hic bir ugultu yok,sizce buu ne yapmaliyim?
ikinci sorun ise ön sag tekerin rot mili bozuk teker oynuyor sag sola oynattigin zaman bu yuzden de arac duz yolda biraktigimda sola dogru cekiyor rot mili arzali oldugu icin ise kimse rot ayari yapmiyor suanda araci kullaniyorum bu sekilde bu konuda ne sikintilar dogabilir aciklarsaniz sevinirim birde parca fiyatlari ne kadar tutar ?
ikinci sorun ise ön sag tekerin rot mili bozuk teker oynuyor sag sola oynattigin zaman bu yuzden de arac duz yolda biraktigimda sola dogru cekiyor rot mili arzali oldugu icin ise kimse rot ayari yapmiyor suanda araci kullaniyorum bu sekilde bu konuda ne sikintilar dogabilir aciklarsaniz sevinirim birde parca fiyatlari ne kadar tutar ?