Bugün görüştüm s dizayn ile. Artik krom kapi eşiği uretmediklerini söyledi.
Tüh şansa bak heves etmiştik :soru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün görüştüm s dizayn ile. Artik krom kapi eşiği uretmediklerini söyledi.
Evet kromları kendiniz uygulayabilirsiniz.Ürünler arkalarında orjinal silikon yapışkan bandı ile birlikte ambalajından çıkıyor.Yapıştırmadan önce eşikte nereye yapıştıracaksanız taslak olarak ölçmenizde ve ürünü prova etmenizde fayda var.Çünkü yapıştırma işleminden sonra başa dönmek bayağı sıkntılı.Yapıştırılacak yerin temiz ve kuru olmasıda önemli.Bu iş için eczaneden alacağınız küçük şişede alkol işinizi görecektir.Ayrıca yapıştırmdan önce silikon bantların korumasını söktükten sonra "Saç kurutma makinasi" ile silikonları ısıtırsanız son derece sağlıklı bir montaj gerçekleştirmiş olursunuz...Şimdiden kolay gelsin..çok güzel olmuş . kendiniz uyguladınız sanırım. uygularken öneriniz var mı?
Opsiyonel geliyor.2500 tl civarı ilave fiyat maliyeti var.R-link iconda direk mi geliyor opsiyonel mi?
sport tourer icon aracımın arka tampon krom üzerinde ufak bir ezik vardı, s-dizayndan sipariş verdim ancak gelen çıtanın icon tamponundaki krom oluğuna oturmadığı gördüm, krom parçanın uçları orijinal sport tourer kromuna göre oldukça ince, tahmin ediyorum icon ve joy un tamponunda bulunan oluklar birbirinden farklı,
İşin kötüsü faturayıda kaybetmişim, haklarını teslim etmek lazım tüketici dostu bir işletme, fatura olmadan ürünün 4 parça krom kapı kolu (sensörlü) ile değişimini kabul ettiler... Aklınızda bulunsun arka tampon çıtası icon için uygun değil
Arkadaşlar kolay gelsin web'de gezinirken S-Dizayn diye bir krom aksesuar üreten satan bir firma dikkatimi çekti. Clio 4 S. Tourer için krom aksesuarlar fena görünmüyor. Daha önce bu firmadan ürün alan, uygulayan forum üyeleri bilgilerini paylaşabilir mi?
iyi çalışmalar herkese...
S-Dizayn Web sitesi: http://www.s-dizayn.com/tr/products/renault/
Herkese merhabalar,
Foruma yeni üye oldum olası bir hatam kusurum olursa şimdiden kusuruma bakmayın lütfen.
Konuyla ilgili olduğunu sandığım bir sorum olacak. Clio 4 krom dış aksesuarların " kırmızı " renkte olanlarını yada daha farklı renk opsiyonlarını nasıl ve nereden elde edebiliriz. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.