kapı eşikleri ışıklı mı ışıksız mı?
Orbay kardeşim Kapı eşikleri ışıksız, sadece Clio yazıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapı eşikleri ışıklı mı ışıksız mı?
Yarın sabahtan resimleri buradan yayınlarım..krom kapı eşiği uygulamasının resimlerini paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler, Ben aldığım zaman siteden ürünü görmüştüm.Daha sonra RFC üyesi olduğumu beyan etmek için telefon ile irtibat kurdum.(Sponsorluklarının sona erdiğni söyledi ama nakit ödeme yapacağımı söyleyince bir miktar indirim yaptı)Görüştüğüm arkadaşa siparişlerimi yazdırdım.Ödemeyi verdiği hesap numarasına hemen EFT yaptım.Ertesi gün öğleden sonra ürünler kargo ile eve teslim edildi.Ürünler Bursa dan geliyor.Ben Değirmendere (Kocaeli) de ikamet ediyorum.İstediğiniz ürünü söylediğinizde ilgili arkadaş kendi ürün listesinden ürünü anında yazıyor, sıkıntı yok yani.Gerçekten güzel görünüyor, güle güle kullanın. Sitelerinde ürünlerde eşik görünüyor ama alışveriş kısmına girince eşiği göremedim. Siz sitelerinden mi aldınız?
Görüntü dışında tabiki faydası var.Malumunuz kapı eşikleri siz nekadar dikkat etsenizde bir şekilde ayakakkabı o yüzeyle temas ediyor.Özellikle küçük çocuklar totem yapmış gibi:girl danceEşiğe basmadan araca binmiyorlar.Binip inerken eşiğe yapılan bu temaslar arttıkça ileride göze hoş gelmeyen çiziklere sebebiyet verdiği için kullanılması gerekiyor kanatindeyim.Benim şahsi fikrim bu yönde.görüntü dışında bir faydası varmıdır sizce? çizilmeye karşı koruma gibi mesela