Konsol Boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ataman67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harika olmuş güle güle kullanın. Bu parçaların sökümü kolay mı acaba? Kendim boyamak istiyorum fakat elimde kalır bi parça diye açıkcası cesaret edemiyorum.

Harika olmuş güle güle kullanın. Bu parçaların sökümü kolay mı acaba? Kendim boyamak istiyorum fakat elimde kalır bi parça diye açıkcası cesaret edemiyorum.

Servisteki usta söktüğü için nasıl söküldüğünü bilmiyorum birbirine geçmeli heralde

Ayrıca Sizi Tanımak İsteriz:

İsim:
Soyisim:
Otomobilinizin Markası ve Modeli:
Meslek:
Tavsiye eden:
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz:
Extra Eklemek İstedikleriniz:

Tamamı geçmeli :eyv

kardeşim harika olmuş güle güle kullan.bana anlatırmısın bunu nasıl yaptırdın boya ne renk normal boyacıyamı yaptırdın yada boyanın türü ne.benim stepwayımda bu bölgeler biraz soluk duruyor.bende boyatmak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olursan çok sevinirim

kardeşim harika olmuş güle güle kullan.bana anlatırmısın bunu nasıl yaptırdın boya ne renk normal boyacıyamı yaptırdın yada boyanın türü ne.benim stepwayımda bu bölgeler biraz soluk duruyor.bende boyatmak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olursan çok sevinirim

Benimkilerde soluktu serviste boyattım vernikli boya stepwayların jant renginden.

Çok güzel olmuş elinize sağlık

on konsol kapı kolları ve havalandırma deliklerinin cercevelerini ne kadara boyuyolar.birde orjinal sticker yaptırmayı düşünüyorum boyama işiyle sticker işini ne kadara yapar bu servis

Güle güle kullan, hayırlı olsun.....

Geri