Kolçak arıyorum

Hepsiburada da 189 TL idi. İnidirimimn son gününde sipariş verdim bende suan 212 TL oldu.
saçmalık abi o rakamlar zaten 500tl farkla konfor paket alınıyodu; şimdi 212tl verip orjinali olmayan sadece kol dayamamı alayım... Adı üzgünüm ama fırsatçılıkdır. inene kadar almayacağım. gidip komple koltuk alacam çıkma mıkma...
Konfor Paketi : Deri direksiyon simidi, Ön koltuk kol dayanağı ve park sensörü 500 TL

saçmalık abi o rakamlar zaten 500tl farkla konfor paket alınıyodu; şimdi 212tl verip orjinali olmayan sadece kol dayamamı alayım... Adı üzgünüm ama fırsatçılıkdır. inene kadar almayacağım. gidip komple koltuk alacam çıkma mıkma...
Konfor Paketi : Deri direksiyon simidi, Ön koltuk kol dayanağı ve park sensörü 500 TL

Tabi suanki fiyatında olsa bende almam da orjinal kol dayama ile bu ürünü hiç karşılaştırmayın derim. Bu arabaya o dandik kol dayama cidden sırıtmış.

Aklınızda Alternatif Olması İçin....

sizlerle resim paylaşmak istiyordum ancak bu özellik kaldırıldı sanırım...eskiden yüklediğim yöntemle artık yüklenmiyor...

1.2 joy aracıma kolçak yaptırdım.110 TL tuttu.Koltukta yeri hazırdı.Resimler alttadır.Yaptıracaklara fikir vermesi açısından ekledim.

• Beğen
Tepkiler: xLe
gayet iyi. iyi günlerde kullanın

1.2 joy aracä±ma kolçak yaptä±rdä±m.110 tl tuttu.koltukta yeri hazä±rdä±.resimler alttadä±r.yaptä±racaklara fikir vermesi açä±sä±ndan ekledim.

bu özel yapimmi acaba? Birde koltuktaki yere hangi aparatla monte ettiniz?

Geri