Köksal ın Kangoo su

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kxlylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi Serkandan piano black pleksi bir plakalık çok hoş olur diye düşünüyorum.
Sade plaka yapıştırma işi dar alanı plaka alanı için uygun bence
bende benim araca plakalık ile taktım yakın zamanda clio yazılı bir piano black çerçeve edinecegim

e13ff6c4c35e639c996223e3a7bfd457.webp

tapatalk yaz kızım

Abi Serkandan piano black pleksi bir plakalık çok hoş olur diye düşünüyorum.
Sade plaka yapıştırma işi dar alanı plaka alanı için uygun bence
bende benim araca plakalık ile taktım yakın zamanda clio yazılı bir piano black çerçeve edinecegim

tapatalk yaz kızım

app ler serkandan zaten ama plakalık istemedim şimdilik öyle dursun ilerde bi aksiyon yapabilirim ;)

Öyle oldu gerçekten ama yanlış hatırlamışım :)

Hangi forumdu hatırlayamıyorum ama 3-4 sene oldu galiba, washer jetden doğru bulmuştum konuyu. Yoksa spreyler mi volvonundu tam hatırlayamadım :)

İnsan yazdıkçada aklına geliyor, detailturkeyde de vardınız :) Ben uzun süredir girmiyorum ama İrfan abi ile sizin yazılarınızdan çok faydalandım. (Mesaj yazmışlığım bile yoktur ıslık )

Şimdi tamam oldu aklımı kurcalıyordu nereden tanıyorum diye :)

Önceki aracım 2004 elantrada(hyundaiclubtr) volvo nun jet washer larını kullanmıştım ordan hatırlıyorsunuz bence(hafıza süper bu arada tebrik ederim). detailturkey e de pek yazmıyorum artık bakıp çıkıyorum.

Aslında olay tamamlanınca paylaşacaktım ama biraz vakit alacak gibi, babama hediye aldım geçen hafta(eski boyayı temizleyip yeniden boyayacağım)

b4cc64147983f215d29fe515d910ec6d.webp

c0946d7b8b5ab974fb314aeb9a4706c4.webp

Tapatalk

Aslında olay tamamlanınca paylaşacaktım ama biraz vakit alacak gibi, babama hediye aldım geçen hafta(eski boyayı temizleyip yeniden boyayacağım)

Köksal bey bende sizin gibi sürekli birşeylerle uğraşmayı seven birisiyim. Fotoğrafları ve uğraşlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..Ayrıca facebook üzerindende sizi ekledim haberiniz olsun.

Geri