Hocam tutamaklari nerden ve kaca temin ettin
sony xperia z den tapatalk ile gonderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abicim burada açmadım ama şimdilik sadece motor temizliği yaptım Giresuna getirmedim bakıma girmesi gerekiyordu ağır bakımını yaptık mayıs ayı gibi aktif olarak kullanmaya başlayacağımTeşekkür ederim sevgili kardeşim, çok oldu görüşemedik, clionun konusu var mı? İnceleyeyim hemen![]()
Oto erdem ankaradan aldım kol 20 tl kargo 8 tl buraya kadar herşey normal ama 2 klipsi babam istanbul Aksaray'daki parçacıdan 15 tl ye almış(bu biraz garip geldi) Klips in orjinal kodu da aşağıdaHocam tutamaklari nerden ve kaca temin ettin
Hadi bakalım merakla bekliyorum, sen de uygulamalarda benden geri kalmaz, sıfırlarsınYok abicim burada açmadım ama şimdilik sadece motor temizliği yaptım Giresuna getirmedim bakıma girmesi gerekiyordu ağır bakımını yaptık mayıs ayı gibi aktif olarak kullanmaya başlayacağım
[emoji56] [emoji56]
tapatalk yaz kızım
Yok üstad benim garajım yok o yüzden yüzeysel kalacaktır seninkinin yanında [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Arkadaşım bu işi yapıyor benim focusa da ondan aldım oldukça kaliteli tavsiye ederimAbi mühürlü app plaka yı nerden temin ettin acaba karakol veriyor diyolar da ?
Hayır Çağrı hocam hiç volvo sahibi olmadım şimdiye kadar. Gözünüz bi volvodan ısırdı galibaKöksal Bey sizin önceden volvo aracınız var mıydı?