Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vay be kangooya bak kokluyor resmen cok iyi ya 5 6 litre yakması benim araba sehir ici 7.9 yakıyor 100 km'de bende altına düstügünü görmedim ama babam kullandıgında 7.4 e felan düsüyor
vay be kangooya bak kokluyor resmen cok iyi ya 5 6 litre yakması benim araba sehir ici 7.9 yakıyor 100 km'de bende altına düstügünü görmedim ama babam kullandıgında 7.4 e felan düsüyor
araban inanılmaz cok yakıyor benim extreme sehir ici 6.4 6.3 sehirdısı 5.7 5.8 civarı yakıyordu basmama ragmen seninki neden cok yakıyor ?
sen arabayı az kullanıyordun ama bu araba sabah 8de çıkıyor akşam 8de geliyor günde 200 km yol yapıyor..sürekli dolaştığından tasarruf bu kadar oluyor anca bide klima hep açıktır
sen arabayı az kullanıyordun ama bu araba sabah 8de çıkıyor akşam 8de geliyor günde 200 km yol yapıyor..sürekli dolaştığından tasarruf bu kadar oluyor anca bide klima hep açıktır
klima acık ve bi o kadarda km yapınca haklısın o zaman çok yakmakta benim lise 2008de bitti bu arabada işte lisem bittigi yıl alındı sele gidene kadar boş oldugum icin hep sabahtan aksama kadar geziyodum ama genede cok yakmıyordu ama senin gibi klima acık degildi full o zaman haklısın yakmakta
mustafa abim emin ol babam kadar arabayı hor kullanmayan tasarruf yapmayan adam yoktur babamda düsmüyorsa 6ya sen hiç düsüremezsin kusura bakmada