Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen öyle cok tutulmasının nedeni sunlar kanımca eksik varsa tamamlarsanız sevinirim
1. az yakar çok kaçar
2. servis agı yaygındır.
3. parçası bulunur ve ucuzdur
4. kolay kolay sorun cıkarmaz.
5. görüntüsü ve konforu vardır
benim kanımca bunlar etkili türkiyede su an en cok bulunan ve satılan arabaların basında clio 1 megane 2 geliyor hangi galericiye sorsam tr'de en cok tutulan araç megane diyorlar ve dogru diyorlar megane gariban adamın mercedesi gibi bisey
mazot aldığın belli bi yer varsa gir oraya fulle. ilk atmada bırak daha doldurma
sonra gez dolaş gel aynı yerde aynı pompaya. tekrar doldur ve ilk atmada bırak hesapla.
dün arabayı fulleyim dedim.gösterge tekteydi ve 100km daha gider die gösteriodu 180tl ye doldurdum depoyu.arabayı petrol ofisinde bırakıp yürüyesim geldi
bende onu diycektim cıkardıgım gunlerde ortalama 50 km felan yapıyordum bana sehirici bi depo mazot 1100 km civarı gidiyordu o zaman litreside ucuzdu 140 milyona doluyordu 55 ltre depo
şehir içi toplam 1.800 km yol yaptım. Güzergahım hergün Ataşehir-Kavacık-Ümraniye-Ataşehir şeklinde. Tabi aralarda İstanbul şehir içinde farklı güzergahlar da var. Yukarıdaki güzergah her sabah saat 07:30 her akşam saat 18:00 de yapılıyor.
Ortalama hızım 29 veya 30 civarı birşey. Ortalama tüketim ise 5,2lt/100km.