Kış lastiği hususi araçlara zorunludeğildir artık (((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PASHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ticarilere kiş lastiği zorunluluğu ???

Arkadaşlar ticarilere getirilen kış lastiği zorunluluğu bizim araçları kapsıyor mu ??

Yük ve yolcu taşıyanlar için dediler bizimkiler hususi kullanım ticari bizimkiler bu kategoride mi
??

Arkadaşlar ticarilere getirilen kış lastiği zorunluluğu bizim araçları kapsıyor mu ??

Yük ve yolcu taşıyanlar için dediler bizimkiler hususi kullanım ticari bizimkiler bu kategoride mi
??
Benım bıldığim kullanım amacı hususi olan kamyonetlere sart degıl ama emın değilim Çok saçma bi yasa 1.9 doblolar bızım kangolardan daha buyuk ve tıcarıye daha musaıt ama hususı dıye gecıyor bugun bir jep gordum chevrolet 2011 model araba kamyon kadar fakat ruhsatta otomobıl dıye gecıyor bu araçların cınsını belırleyenler kör herhalde!

Değil abi daha önce konuşuldu bu mevzu

Ruhsatta Hususi Yaziyorsa İsterse Tir Olsun Zorunlu Degil Benim Anladigim

Böyle bir adalet varmı yaaa her sene muayene yaptır bandrolleri kat kat öde.. Ticari aracınmı var derdin var.. :@

Kış lastiği olmalı da ben şuan izmirdeyim burada hava 7 derecenin altına nadiren düşer burada gerek yok gibi ama kanunu da okumadık yerleşim yerlerindeki hava şartlarına göre olması daha iyi olurmuş.

Sanırım en mantıklısı kazaya karıştığında kış lastiği yoksa katlamalı ceza verilmesi olur.
Continental ler bu konuda çok iyi soğukta ve yağmurda iyi yol tutuyor

Bu arada kış lastiği alacaklara Petlas ı tavsiye ediyorum hem yerli hem geçen paylaşıldı avrupa testleri ve etiketleri michelin alpine ile aynı değerleri yakalamış ve ondan çok daha ucuz. Starmax ta petlasın markası
:eyv

Bence herkezin mal ve can güvenliği için takması gerekir.Yasaların zorunluluğuyla alakalı olmaması lazım.

Geri