kim ne yakıyor.normal degerler ne olmalı

:mad:265 lpgde:(

e lpg de bu değerler varsa şimdi 1.6 araçlar benzinde ne yakıyor merak içindeyim.

260 kuruş LPG'de şehiriçi
R19 1.6 carburator power :)

Litre olarak bilmem ama şehir içi 220-230 arası şehir dışıda 180 civarı yakıyo ortalama... "astra club 1.4 lpg" "1 lt lpg= 2.35 tl"

Bu arada LPG 2.08 iken şehirdışı 160 kuruş yakmıştı

27 kruş yaktı bu ay evlat acısı gibi off :(

Allah allah degerlere bak :) 7 lt yakiyorum valla ; cok sakin kullanan biride degilim az cok biliyosunuz yani. Ustelik benzinli :) 28 kuru$a denk geliyo. konu$tugunuz lpg/dizel rakamlari fazla ucuk degil mi ?

şu sıralar benzin koymadığımdan isyanımdan değerleri güncel bilmiyorum..Uzun sürede bilmek istemiyorum sanırım..1.4 98 hp megane1

Allah allah degerlere bak :) 7 lt yakiyorum valla ; cok sakin kullanan biride degilim az cok biliyosunuz yani. Ustelik benzinli :) 28 kuru$a denk geliyo. konu$tugunuz lpg/dizel rakamlari fazla ucuk degil mi ?

ama şimdi kullandığımız yere göre değişiklik gösteriyor tek marşla 50 60 km gitmiş olsam benim aracım 19 kuruşa kadar düşer ama sürekli dur kalk stop et tekrar çalıştır bu duruma geliyor birde havaların soğuk olması her stop ettiğinde yarım saat çalışmıyor bekliyor sonra tekrar ısınana kadar çiğ gaz :D

Geri