Kazalı araçları Ters şekilde Yedi Emine çeken çekici.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Bana üşengeçlik gibi geldi.:))

Yer Antalya ise üşengeçlik şart zaten kim uğraşacak be onla burada ters dönen kaplumbağa hayvanını bile düz çevirmiyorlar arabaylamı uğraşacak adamlar
hehe

Tam pert edilmese de sanırım çekici o işi halletmiş bence :))

araba hiç perte çıkmış gibide gözükmüyor:D pert olsa bile bunu yapması yanlıs olmus yav benim içim gitti :D

Akşam yanıma kurtarıcı firması olan bir arkadaşım geldi sordum bu ne diye ,
Bunun bir kaç sebebi olduğunu söyledi.Öncelikle kaza yapan aracı çekici teslim aldığında % 30 zarar verebilirmiş.O da kopan kırılan parçalarla ilgiliymiş.Bu % 30 un üzerini çeken firma ödermiş.Ters şekilde götürüp otoparka bırakınca fazla zarar görmezmiş.
Bir diğer sebebi , eğer kaza sırasında araçta yaralı var ve bu yaralı o esnada hastahaneye götürülmüşse kesinlikle araç düzeltilmezmiş.Bilirkişi vs araştırması olur diye.
Birde yakıt deposu hasar gören araçları düzeltmezlermiş.
Bunlar tamamen kanuniymiş.

bilgi için saol abim böyle birşey olduğunu ilk defa duydum

Eğer vinç sistemi bom uzatmalı değilse çevirmesi imkansız. Sadece lifle çekip araca yüklemişse normal. Yapılacak bir şey yok.

Akşam yanıma kurtarıcı firması olan bir arkadaşım geldi sordum bu ne diye ,
Bunun bir kaç sebebi olduğunu söyledi.Öncelikle kaza yapan aracı çekici teslim aldığında % 30 zarar verebilirmiş.O da kopan kırılan parçalarla ilgiliymiş.Bu % 30 un üzerini çeken firma ödermiş.Ters şekilde götürüp otoparka bırakınca fazla zarar görmezmiş.
Bir diğer sebebi , eğer kaza sırasında araçta yaralı var ve bu yaralı o esnada hastahaneye götürülmüşse kesinlikle araç düzeltilmezmiş.Bilirkişi vs araştırması olur diye.
Birde yakıt deposu hasar gören araçları düzeltmezlermiş.
Bunlar tamamen kanuniymiş.
O halde çekiciyi kullanan arkadaşa selamlar...:eyv

A.s abi :))

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri