Kaza yaptım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aliozd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun...
cana geleceğine mala gelsin.

ne kadar haklıda olsak... masrafları başkasıda karşılasa... o tamir süreci insanı yiyip bitiriyor.... helede çalışan bir insansanız zor...

geçmiş olsun...
cana geleceğine mala gelsin.

ne kadar haklıda olsak... masrafları başkasıda karşılasa... o tamir süreci insanı yiyip bitiriyor.... helede çalışan bir insansanız zor...

Çok haklısınız. 15 gün izne gelmiştim yarısında arabasız kaldım.

büyük geçmiş olsun insanlara bişey olmasın

bizde kaporta boya işi yapıyoruz değişim için fiyat normal ama 500 liraya o kapıyı düzeltip iki parça boyarım diyen zor yapar. aracınızın boyası değer olarak pahalı bir renk ve o tek parçanın boya masrafı min 200 liradan aşağı asla olmaz imkansız iki parça 500 lira eder düzeltmeyide cebinden asla yapmazlar ya malzemeden kaçar yada sallama iş yapar değişmeden minimun 800 lira değişimde ise 2000 liradan aşağı yaparım diyen yalan söyler benim şahsi fikrim değiştirin

Sabah gittim adamla tekrar görüştüm çok emin konuşuyor yapamazsan paranı al götür değiştir diyor mantıklı konuştu zaten yapamadıktan sonra değiştirsemde olur. 500 tl gayet uygun bence sonuçta düzeltilip boyanacak yani neden bin tl olsunki yüzde kaç işçilik koyuluyorki buna?

Sabah gittim adamla tekrar görüştüm çok emin konuşuyor yapamazsan paranı al götür değiştir diyor mantıklı konuştu zaten yapamadıktan sonra değiştirsemde olur. 500 tl gayet uygun bence sonuçta düzeltilip boyanacak yani neden bin tl olsunki yüzde kaç işçilik koyuluyorki buna?

Bildiğim kadarı ile bu rengi tutturamıyorlar ? fiyat banada oldukça ucuz geldi arka çamurlukta işlem görecek ve inşallah boyasıni düzgün yaparlar.

Bildiğim kadarı ile bu rengi tutturamıyorlar ? fiyat banada oldukça ucuz geldi arka çamurlukta işlem görecek ve inşallah boyasıni düzgün yaparlar.

İnşallah haftaya bırakıp görecem.

geçmiş olun iyi niyetli olmak önemli 2 tarafta iyi niyetli olduğunda çok çabuk sorunlar çözülebiliyor. umarım sizde 2. şeritten sola dönmemeyi öğrenmişsinizdir. her zaman dönüyorsunuz diye haklısınız gibi bir durum oluşturmaz bu. sağa dönüşler en sağdan sola dönüşler en sol şeritten yapılır.
ağzınıza sağlık trafikte her zaman planlı bir şekilde hareket etmeliyiz daha erken karar verip döneceğimiz yere önceden geçmeliyiz Allah korusun cok hızlı carpıp daha kötü sonuçlara neden olabilirdi

Geri