Kaza yaptım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aliozd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. 5 tane kaportacı gezdim 3 ü değişecek dedi. Yaklaşık 2500 tl fiyat verdiler. 2 si düzeltip boyarım yenisi gibi olur dedi 500 lira dediler. Düzeltip boyatmayı düşünüyorum ayrıca karşı tarafın sigortası olmadığı için ücreti ona ödetmeye çalışacağım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Karşı tarafın sigortası yoksa her türlü baskıyı uygulayın. Aracı kaçak kullanmanın ne olduğunu anlasın. Biz ödeyenlerin ne suçu var değil mi? Tekrar geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun .
Kaportada yırtılma yok ise boyasız göçük giderme ile bu iş halledilir .

abi büyük geçmiş olsun.

Karşı tarafın sigortası yoksa ona ödettirmeye çalış. o kadar para verip yaptıranların günahı ne sigortayı.

bana kalırsa değişmesi çok saçma gerek yok.

rahatlıkla düzeltilebilir. hagi ildesin bartın/kastamonu/zonguldak /karabük/çankırı da isen yardımcı olurum.

abi büyük geçmiş olsun.

Karşı tarafın sigortası yoksa ona ödettirmeye çalış. o kadar para verip yaptıranların günahı ne sigortayı.

bana kalırsa değişmesi çok saçma gerek yok.

rahatlıkla düzeltilebilir. hagi ildesin bartın/kastamonu/zonguldak /karabük/çankırı da isen yardımcı olurum.

Ankara'da yaşıyorum ama şuan Elazığ'da memleketteyim. O kadar yoğun trafikte sürdüm o kadar yol geldim hiç olmadı. Küçük şehirde oldu işte olacağı varmış. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Gecmiş olsun allah tekrardan kaza bela vermesin.

Öncelikle geçmiş olsun.

Kapının değişmesine gerek yok kırık yok çünkü gözüktüğü kadarı ile olsa bile düzeliyor o ayrı.

Biraz macun ile kapı düzelir değişim gerekmez.

geçmiş olsun allah büyüklerinden esirgesin

Çok sağolun. Karşı taraf ile görüştüm tüm masrafları karşıladı. Beraber kaportacıya gittik 500 tl masrafı nakit verdi. Artı masraf çıkarsada karşılayacağını temin etti. Böyle iyi insanları görmek beni çok mutlu ediyor. Gerekirse değiştirin masrafı karşılarım dedi. Bende değişimine gerek olmadığını belirttim. Kapı düzeltilip boyanacak, ayrıca alt marşpiyelin o kısmı boyanacak. Biraz değer kaybım olur ama cana geleceğine mala gelsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri