Tansel hocam yazdığınızı daha okurken özellikle tam şurada "Tarifi biraz zor endeki tak sesi aracı park ederken ilk geri hamleden sonra frene basinca bir kere geliyor. Yani sanki balata gevsek bir şekilde duruyorda yuvanin içinde hareket ediyor kalipere carpip durunca ses yapıyor gibi." aynen anlattığınız gibi. Benim arabam 44 km olmasına rağmen, balatalardan ıslık sesi gelmeye başlamıştı ve bende FEREDO marka aldım (ön-arka) ve değiştirttim. sorunum sizin söylediklerinizle de birebir örtüşmekte. Şu sorunu çözmek için yarın yetkili servise gideceğim. öğrendiklerimi yine burada paylaşırım.
Bu ilk sorunum, ondan sonra araba sanki çok yakmaya başladı 7,4 şu an. gittiği km de sorun yok zaten şehir içi 1 depo ile 650-750 km gidiyordum. ama yol bilgisayarının değerlerini gördükçe sinir oluyorum utanmasa 8,0 lt diyecek. ha şu da var kısa mesafe ve sakin kullanım sürekli olarak. tek seferde 7,5 km yol gidiyorum iş yerine gelince yatıyor akşama kadar sonra tekrar 7,5 km başka yok. Bilemedim....
Bende gün içinde 9 km gidis 9 km gelis bu aralık dışında yatiyor araba. Sadece ben yakıt alinca degerleri sifirliyorum ilk gün 9 lari buluyor bir kaç gün için 6.0 lara kadar düşüyor. Bu km sine kadar aracın çok yakmasi ile alakali sıkıntı olmadı makul sehir ici trafikli kullanimda 6.5 civari hatta benim araç kisin 5.5 ortalama ile geziyor. Başka bi sorun olabilir sizde.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi