1. sorumun cevabı muhtemelen Z rotlarıyla ilgili vermiş olduğunuz cevaplar ve detaylı açıklama fiyat bilgisi için teşekkür ederim.
Peki 2. sorum kesinlikle kurum bağlaması mı? bayramda özellikle 5. vitese alıp yüksek devirde gittim ama 10-15 dakika gitmemişimdir. ancak izmir aydın otobanında 120 den aşağıda düşmedim fakat 6. vitesete idi? DPF nin kurum bağlamasını hiç istemiyorum korkutuyor beni
2. sorum için önerisi tecrübesi olan ????
Dpf için sunu soyleyebilirim. Ne kadar kısa mesafe kullanirsaniz kullanın kolay kolay tikanacak bir filtre değil. Bunu da suna dayanarak soyluyorum; servisin soyledigi ve bugranin da videoda degindigi gibi filtrenin islevini yerine getirememesi için yaklaşık 40mg partikul birikmesi gerekiyor. Burdan yola cikarak kendi aracimla bir kiyaslama yapacak olursam ddt4all ile olcum yaptigimda 0.4mg kurum görünüyor. Benim aracım 140.000 de ve 5 yasinda. Buna ek olarak bir bucuk yil sureyle sadece 9 km ise gidis 9 km işten dönüş olarak kullanildi ki kisin motor isinmiyor bile bu mesafeyi alirken. Dolayisi ile kullanima bagli yine tabi ama o filtreyi tikamak için ciddi şekilde ugrasmak gerek diye düşünüyorum. Anlik tikanikliklar olabilir fakat bunlarin da sorun olcagini dusunmuyorum benim degerlerim ortada malumunuz olsaydi benim filtrenin coktan bitmis olması gerekirdi.
Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com