Kasislerde ve kötü yollarda gelen sesler

Sabah servisteydim direksiyon kutusu degiscek dedi usta fakat bir iki gun kalcak dedi tatil donusu isallah

Aynı dert bende de var. Bazı arkadaşlar gibi bende müziğin sesi ile tedavi uyguluyorum araca. Ancak ön takımdan şüphelerim var .

Bir haber alan var mı arkadaşlar?

Bir haber alan var mı arkadaşlar?
Haber almak yerine clioların kronik direksiyon kutusu problemleri için servislere başvurun bekletiliyorsanız mutlaka maise yazı yazın.ben aracı nisanda aldım ancak bugün götürüp sipariş geçebileceğim servise

Renault merkeze yaptığım şikayet bildirimi sonrası arayıp servise çağırdılar aracınızın şasisine tanımlı şekilde iyileştirilmiş direksiyon kutusu yollandı gelin diye. Montajı için biraz önce servise bıraktım. Gelişmeleri bildiririm arkadaşlar.

Bende müşteri hizmetlerine şikayette bulunmuştum 4 gün önce aradım çalışmalar devam ediyor dedi yetkili kişi.

Renault merkeze yaptığım şikayet bildirimi sonrası arayıp servise çağırdılar aracınızın şasisine tanımlı şekilde iyileştirilmiş direksiyon kutusu yollandı gelin diye. Montajı için biraz önce servise bıraktım. Gelişmeleri bildiririm arkadaşlar.

Şikayet bildirdikten kaç gün sonra dönüş yaptılar? Bende cumartesi şikayet ettim de

Şikayet bildirdikten kaç gün sonra dönüş yaptılar? Bende cumartesi şikayet ettim de

3 gün sonra aradılar sanırım... Benimkini değiştirdiler, galiba azaldı ses. Yarın falan kesin testimi yapıp (bildiğim bir yol var daha önce sesi net hissettiğim) net sonucu bildiririm. Ama gerçekten bıktım servise gitmekten yaa...

benim aracımdan öyle tangur tungur sesler değilde tok bir ses geliyor buda b sınıfı bir araç için normal bence

Ben Aracımı nisanda aldım 3300 km yol yaptım Bende herkes gibi rahatsızım seslerden Bugün servise gittim Sorunun direksiyon kutusundan kaynaklandığını Fransanın bu konuda çalıştığını ve henüz kendilerine gelen bir cevap olmadığını bu ay sonuna kadar bir çözüm olacağını beklediklerini ve kayıt alıp aracı tekrar çağıracaklarını söylediler.
Bakalım ne zaman çağırırlar?

Geri