Kartalkaya Dorukkaya Oteli ve Ahlaksizliklari..

Kartalkayayı hep merak ederdim burnumun dibinde hiç gitmedim sanırım bu duyduklarımdan sonra da gitmem :( Geçmiş olsun. Bazı acı olaylar insana tecrübe oluyor. Tatiliniz zehir olmuş.

Geçmiş Olsun Burağim :( ALLAH Daha Kötüsünden Sakinsin... Yazik Günah Gercekten.. :asabi :asabi

Geçmiş olsun kardeşim. Sanki tatile değilde söğüşlenmeye gitmişsiniz gibi algıladım ben. Nereden buldunuz o oteli?

Kartalkayayı hep merak ederdim burnumun dibinde hiç gitmedim sanırım bu duyduklarımdan sonra da gitmem :( Geçmiş olsun. Bazı acı olaylar insana tecrübe oluyor. Tatiliniz zehir olmuş.
walla sabanin filmi varya icerde ne var aha bole bi delik onun icinde ne var b.k var o hesap 5 tsne otel var hepside kaya die birine ait zaten oteller grand kaya dorukkaya kaya plazzo kartal otel gibi isimlerde anlayavagin merak edilevek pem fazla bisii yok ;(
Geçmiş Olsun Burağim :( ALLAH Daha Kötüsünden Sakinsin... Yazik Günah Gercekten.. :asabi :asabi
Eywallah agaa sagolasin

Geçmiş olsun kardeşim. Sanki tatile değilde söğüşlenmeye gitmişsiniz gibi algıladım ben. Nereden buldunuz o oteli?
sorma Hakki abi sorma patron buldu iste :(

Burak bütün yazılarını buradada tek tek okudum adamlar resmen oraya tatile gelenleri sağlı sollu her yönden makasa almışlar. Bütün psilikleri yapmışlar zoraki almak zorunda bırakmışlar. Tatil tatillikten çıkmış eziyete dönmüş resmen. :soru

sorma fethim yaa la bi tane sort aliyim da havuza giriyim dedim indim magaza gibi bi yere su hani siyah naylon sortlar varwya kenarlari beyza cizgili bildigin 3 5 tl lik sortlar 170 de sana 110 olur abi demezlermi :)))

geçmiş olsun . insan okurken bile geriliyor

Geri