Merhaba arkadaslar.. Pazar gunu gittigimiz Kartalkaya da Dorukkaya isimli otelden 2 Gunluk oda satin aldim.. daha sonra yemegini yedim vs vs yattim Pazartesi gunu sabah 8 civarinda odadan ayrildim gun icerisinde havuz sauna ve hamam gibi yerlere girecegimden resepsiyondan ustunuze bir sey almayin dolabimjz yok sadece ust degistirme kabinlerimiz mevcut dediler.. neyse gun bitimi 19:00 gibi odama geldigim de kapimin yariya kadar acik oldugunu gordum ve cekmecemde bulunan 250 civari paramin olmadigini calindigini gordum resepsiyonu aradim hemen tabi axcess sistemi ile calisan kapiyi pc ye bagladilar ve ben kapimi kapatip ciktiktan 2 3 saat sonra otel temizlik gorevlisi idama girmis ve temizlik de yapmadan kapimi acik birakip gitmis.. sonucun da param calinmis otel yonetimi ve calisan durumu kabul etmis ama parayi alan bulunamamistir. Sali gunu odayi terkedecegimi bilen yonetim Sali sabahi maduriyetiniz karsilanacak Jandarmalik bir durum yok merak etmeyin odanizi degistirelim falan filan dediler velasil odamda kalmak istedigim ve kaldim sabah 9 da sozlesmia oldugumuz Otel sozde muduru anca 10:30 da geldi ve yonetim ile gorustugunu paramin oodenmeyecegini bildirdi neden dedigim de benim personelimin caldigini bilmiyoruz dedi.. Ben de benim kapimi acan da kapami acik birakip gidende senin personelin kimin caldigi beni ilgilendirmez dedim benim odama ne hakla girer vs vs baya bi tartistik sonucun da Jandarma cagirdim gelen cevap ise icler aisi bu gibi olaylarin sezon da 500 ustunde yasandigi hic bir sonucun cikmadigini belgeleri ile gostersi hepsi acikda beklemekte dosyalarin.. yani otel resmen bunu sektor haline getirmis herneyse dilekcemizi yazdik falan bu arada dagdan inmek icin yaklasik 28 km lik bir mesafe de kullanmam icin zincir talep ettim 350 tl dediler kiralik haa satilik degil mudure dedim ki bakin butum parami caldiniz bi de utanmadan 350 tl ye zincir mi takacaksiniz dedim aaa olurmu ole birsey falan hemen otopark gorevlisini vahirin falan bi kulhan beyligi gorevli geldi dediler otelimiz ile ilgili sikinti tasayan musterimize hemen zincir takin yok ole 350 tl falan 100 tl alin kendisinden demez mi.. benden assa kaynarsular indi tam sakinlesmistim ki gene sinirlendim dedim hocam dalgami geciyorsun benimle parami caldiniz dedim ne parasi vericem yok param falan dedim adam paran yoksa zincirde yok dedi ve gitti o an anladim ki ahh ulan gecmisine yandigim dunyasi insanlar boyle katil oluyor.. hani bi silahim olsa sıkıcam topuguna o derece yani neyse onlar cin se biz seytan olmusuz cektim araci otoparka dedim ki hocan mudurun soyledi ya. tak zinciri patronu aliyim ondan para alir veririm ama sen zincirleri tak ki patron arabadayken olmaz dedim ve taktirdim neyse patronu aldim tapa gaz dagdan indim finalde cikardim zincirleri.. 1 ini attim ormana dogru digerini de aldim bagaja attim.. Demem o ki dostlar Dorukkaya gibi ahlaki olmayan otellere gidip hem paranizdan hemde sinir sisteminizden olmayin bu daha baslangic butun sosyal sitelere ve sikayetim var.com gerekirse turizm bakanligina kadar yazicam..