KaRaHaN 'a özür ve teşekkür :)

fotoğraf çekmeyi akıl edemedik sanırım yemek yerken :)
ben söyliyim menüyü...
Ben diyet piliç but ızgara yedim yanında bol sebzeli, Murat da bol acılı ve domates soslu spaghetti tercih etti.
Üzerine de birer Mariachi patlattık :)
hesabı da söz verdiğim üzere ben ödedim :) şimdi bunu dedim diye Murat bozulacak biliyorum, ama bizde söz bir kere çıkar ağızdan :)
saygılar :)

fotoğraf çekmeyi akıl edemedik sanırım yemek yerken :)
ben söyliyim menüyü...
Ben diyet piliç but ızgara yedim yanında bol sebzeli, Murat da bol acılı ve domates soslu spaghetti tercih etti.
Üzerine de birer Mariachi patlattık :)
hesabı da söz verdiğim üzere ben ödedim :) şimdi bunu dedim diye Murat bozulacak biliyorum, ama bizde söz bir kere çıkar ağızdan :)
saygılar :)

Dertli eder bu kız valla beni demiyor ki fotograf atmayı bilmiyorum çekilmedik dedi yahu :)

Damla hakkında diyeceğim şey onunla 10 dakika sohber edin ve zekasını ufkunu görün gerisi zaten akan saatler. Çok güzel saatler geçirdim sayesinde ve sur cafeye gelebilirsem yine sohbet etme şansı yakalayacağma eminim.

Not : cep den yazdığımdan dolayı cümle düşüklüğü ya da uslup karışıklığı konusunda türk dil kurumumdan özür dilerim :))) anladın sen :)

tabii çekilmedik yahu :) yemek yerken ne zaman çekildik? attığım fotoğrafları göremiyor olabilir misin acaba cepten? sofra boşken yemekten sonra çekildik ya :) konuşturma beni gece gece :) ayrıca mesajı almana sevindim. Her güzelin var bir kusuru, ben de böyle imla takıntılıyım işte :)
bu arada benim için söylediklerine de ayrıca teşekkür ederim. seninle de saatler nasıl geçti anlamadım, hoş sohbetin için teşekkürler. Umarım kahvaltıya mesainden fırsat bulup katılabilirsin, elbette yine sohbet ederiz, hem bu sefer sana arabamı da yıkatmam :D

tabii çekilmedik yahu :) yemek yerken ne zaman çekildik? attığım fotoğrafları göremiyor olabilir misin acaba cepten? sofra boşken yemekten sonra çekildik ya :) konuşturma beni gece gece :) ayrıca mesajı almana sevindim. Her güzelin var bir kusuru, ben de böyle imla takıntılıyım işte :)
bu arada benim için söylediklerine de ayrıca teşekkür ederim. seninle de saatler nasıl geçti anlamadım, hoş sohbetin için teşekkürler. Umarım kahvaltıya mesainden fırsat bulup katılabilirsin, elbette yine sohbet ederiz, hem bu sefer sana arabamı da yıkatmam :D

Çekildiklerimiz yeterli hemde ben akıl etmesem onlarda yalan olacaktı :) sohbetimizin güzelliği aklınızıbaşınzdan almış kesin ne demişler rfc adminiyle sohbet eden aklı gider meganına :)

Afiyetler olsun öncelikle.. Yemek yazısını görünce sonuna kadar okudum konuyu ama masayı boş görünce bir an yıkıldım :) Neyse [MENTION=2308]excoupe[/MENTION] yanımda olacaktı ki şimdi biz Lemanı yemiştik komple..Bu arada karşılıklı jestleriniz ve dostluk örneği oluşturmanız diğer bütün rfc üyelerine de örnek olsun diyorum..Sevgiler..

Afiyetler olsun öncelikle.. Yemek yazısını görünce sonuna kadar okudum konuyu ama masayı boş görünce bir an yıkıldım :) Neyse @excoupe yanımda olacaktı ki şimdi biz Lemanı yemiştik komple..Bu arada karşılıklı jestleriniz ve dostluk örneği oluşturmanız diğer bütün rfc üyelerine de örnek olsun diyorum..Sevgiler..

Hepimiz.öyleyiz evrenim umarım bie günde seninle karşılıklı yeriz

Afiyet olsun.

• Beğen
Tepkiler: ce_dribble
açım açım acccc :) @EVREN TOPCU

Bu kadar kısa zamanda sonuçlanması çok güzel ya :)
Afiyet olsun, dostluğunuz da daim olsun ;)

Geri