KaRaHaN 'a özür ve teşekkür :)

iyi niyetinle ve organizasyona üstelik ailenle gelmenden dolayı bende teşekkür ederim. Araç yıkama konusunda çok üzüldün imkanlar uygundu bizde çözüm bulduk. Ben bu teşekkürü tüm yönetici arkadaşlarıma.edilmiş olaraksayıyor ve diğer buluşmalarda ve sitede daha aktif olmanı istiyoruz. Yemek konusunda diğer arkadaşlarımın oylarıyla bir.cvp vereyim onlar adına da bu yemeği yiyebileyim :)

Şimdiden afiyet olsun.

Bu sitedeki gönlü temiz olan tüm üyelerimiz öyle o halde bir bayanı geri çevirme nezaketsizliğini göstermeyip hepinizin yerine bu yemeği kabul edip fotolarını siteye koyucam :)

Herkese gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Murat Karahan'a herşey feda olsun zaten :eyv

Yusuf olur mu öyle şey hepimiz aynıydık ve eminim ben gelseydim sende bana aynısıno yapardın. Unutmamalıyız biz bir aileyiz

​Olay budur:bravo

​Olay budur:bravo

Aile budur işte :) Şimdiden afiyet olsun :bravo

Afiyet olsun kardeşim. En zevk alarak yediğin ne ise başında Hakkı abime diye niyet edersen sevinirim.qw

yeni konu açmayalım buradan devam edelim dedim... o günden beri girememiştim, bugüne kısmetmiş... yemek fotolarını paylaşmak isterim. :) KaRaHaN'a eşlik ettiği için teşekkür ederim. Umarım hatamı telafi edebilmişimdir :)

xf4c.jpg

xrq3.jpg

8j0q.jpg

m20k.jpg

Afiyet olsun da masada yemekler varken neden fotoğraf çekmediniz,şimdi merak ettim menüyü... :)

Geri